GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΙ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ-ΕΚΠΛΗΞΗ! Χώρισε ο (79χρονος) Γιάννης Μπουτάρης με την (κατά πολύ νεότερη) σύζυγό του Μαρία Ιωαννίδου...

Το χωρισμό του από τη -πολύ νεότερη του σε ηλικία- Μαρία Ιωαννίδου αποκάλυψε ο Γιάννης Μπουτάρης με αφορμή το βιβλίο του «Εξήντα χρόνια τρύγ...


Το χωρισμό του από τη -πολύ νεότερη του σε ηλικία- Μαρία Ιωαννίδου αποκάλυψε ο Γιάννης Μπουτάρης με αφορμή το βιβλίο του «Εξήντα χρόνια τρύγος».

Με τη Μαρία Ιωαννίδου ήταν παντρεμένος από το 2018. Ο 76χρονος τότε δήμαρχος Θεσσαλονίκης αποφάσισε να ανταλλάξει όρκους αγάπης με τη σύντροφό του και να παντρευτεί με σύμφωνο συμβίωσης, όπως και έγινε.


Υπενθυμίζεται ότι ύστερα από τον θάνατο της πρώτης του γυναίκας Αθηνάς ο Γιάννης Μπουτάρης έκανε δεσμό με την Αυστριακή Γκαμπριέλα Σάινερ, με την οποία έζησε μαζί επί 13 ολόκληρα χρόνια. Χώρισαν το 2015. Έπειτα γνώρισε την κοσμηματοπώλισσα Μαρία Ιωαννίδου η οποία προέρχεται από γνωστή οικογένεια χρυσοχόων, με κωνσταντινουπολίτικες ρίζες.

Η παράδοση αυτή πέρασε στα χέρια της, αλλά και σε αυτά της αδερφής της Κατερίνας. Η ίδια έχει σπουδάσει γεμολογία στη Γαλλία. Το ζευγάρι Μπουτάρη – Ιωαννίδου, παντρεύτηκε το 2018 και ζούσε μέχρι πρότινος σε ένα διαμέρισμα στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, μαζί με τα δύο παιδιά της Μαρίας Ιωαννίδου. Ομως δύο χρόνια μετά ήρθε ο χωρισμός. Αλλωστε ο ίδιος ο Γιάννης Μπουτάρης το επιβεβαίωσε και δημοσίως λέγοντας: «Τώρα δεν είμαι με καμία. Η γυναίκα που αγαπούσα πέθανε. Μ’ αυτήν ήμουν ερωτευμένος από τα δεκαέξι μου. Κάναμε παιδιά, εγγόνια, χωρίσαμε… Μόνος μένω. Παντρεύτηκα ξανά πριν από δύο χρόνια, αλλά ο γάμος απέτυχε».

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ   είναι από τον Μάρτιο του 2019  όταν το ζευγάρι βγήκε  σε νυχτερινό μαγαζί της Θεσσαλονίκης και χόρεψε, με τον τότε δήμαρχο να επιδίδεται σε χορευτικές φιγούρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση