GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ η σορός του! ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ τα πρώτα στοιχεία για τον θάνατο του Σήφη Βαλυράκη...

Kοντά στο μικρό νησί Πεζονήσι Ερέτριας βρέθηκε νεκρός από το λιμενικό σώμα, ο 78χρονος πρώην υπουργός και ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Σήφης ...


Kοντά στο μικρό νησί Πεζονήσι Ερέτριας βρέθηκε νεκρός από το λιμενικό σώμα, ο 78χρονος πρώην υπουργός και ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Σήφης Βαλυράκης, που αγνοούνταν από το μεσημέρι της Κυριακής στον Ευβοϊκό Κόλπο.

Tο σώμα του 78χρονου ξεβράστηκε από τη θάλασσα στα βράχια ενός μικρού νησιού στην περιοχή που ονομάζεται «Πεζονήσι» ή «Νησί των Ονείρων». Φορούσε καταδυτική στολή και βρέθηκε ένα μίλι μακριά από το σκάφος του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το φουσκωτό σκάφος βρέθηκε προσαραγμένο, από άλλο σκάφος, κοντά στη νησίδα Ασπρονήσι, χωρίς μάλιστα να επιβαίνει σε αυτό ο ίδιος. Η μηχανή του σκάφους δούλευε κανονικά, ενώ στο εσωτερικό του φουσκωτού βρίσκονταν δύο ψαροντούφεκα.

Η επιχείρηση του λιμενικού σώματος για τον εντοπισμό του πρώην υπουργού ξεκίνησε  το απόγευμα, αφού η σύζυγός του επικοινώνησε με τις αρχές καθώς δεν είχε σημεία ζωής από το μεσημέρι.

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή δύο πλωτών και ιδιωτικών σκαφών ενός ελικοπτέρου του πολεμικού ναυτικού και ομάδας της Μονάδας Υποβρυχίων αποστολών.

Περίπου στις 8.30 το βράδυ η σορός του πρώην υπουργού βρέθηκε κοντά στο νησί «Πεζονήσι» περίπου ένα μίλι μακριά από το σκάφος.

Σύμφωνα με στελέχη του λιμενικού, ο 78χρονος πιθανότατα γλίστρησε από κάποια αιτία από το σκάφος και έπεσε στη θάλασσα, ενώ το φουσκωτό συνέχισε την πορεία του. Αυτό συνάγεται από το γεγονός ότι στο σκάφος, όταν βρέθηκε προσαραγμένο, η μηχανή ήταν στο πρόσω, δηλαδή δούλευε κανονικά. Οπότε το πιθανότερο είναι ότι έπεσε στη θάλασσα είτε γιατί γλίστρησε είτε γιατι λιποθύμησε και το σκάφος συνέχισε την πορεία του.

Πάντως περισσότερο φως στα αίτια του θανάτου του πρώην υπουργού αναμένεται να ρίξει η νεκροψία - νεκροτομή.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση