GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ για τον Αδαμόπουλο! ΑΠΟ «ΙΣΧΥΡΗ» πολιτική οικογένεια, με αδελφό δήμαρχο και κουνιάδος της Χριστίνας Λαμπίρη...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο.  Εκτός από την ενασχόληση με την Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας,  ο Αριστείδης Αδαμόπουλος χαρακτηρίζεται και ως επικεφαλή...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο. 

Εκτός από την ενασχόληση με την Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας,  ο Αριστείδης Αδαμόπουλος χαρακτηρίζεται και ως επικεφαλής μιας πολύ ισχυρής σε τοπικό επίπεδο πολιτικής οικογένειας στην Ανατολική Αττική. 

Κατ΄αρχάς ήταν -μέχρι χθες που αποκαλύφθηκε το όνομά του από την Σοφία Μπεκατώρου για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης- αντιπρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ στο Πικέρμι-Ραφήνα, μία από τις μεγαλύτερες στην Ανατολική Αττική. 


Όπως αποκαλύψαμε από χθες πρόκειται και για στενό πολιτικό φίλο και βασικό κομματάρχη του (νυν υπουργού Εσωτερικών) Μάκη Βορίδη στην περιοχή Πικερμίου - Ραφήνας. Σε όλες τις εκδηλώσεις άλλωστε ήταν πάντα δίπλα του. Ο "Τέλης" όπως είναι το χαϊδευτικό άλλωστε  του  κ. Αδαμόπουλου, είναι και πρόεδρος Ναυτικού Ομίλου Ραφήνας ΑΛΚΥΩΝ. Ενδεικτικές και οι φωτογραφίες από την τελευταία εκδήλωση για  την κοπή πίτας του Ομίλου. Ο κ. Βορίδης ήταν, όπως πάντα, επίτιμος καλεσμένος. 

 

Ο αδελφός... 

Ο Αριστείδης Αδαμόπουλος προέρχεται επίσης  από ισχυρή οικογένεια του Πικερμίου καθώς ο πατέρας του διετέλεσε πρόεδρος της κοινότητας Πικερμίου επί 30 χρόνια. 

Επιπλέον και  ο αδελφός του Θανάσης Αδαμόπουλος πολιτεύεται στον χώρο της Αυτοδιοίκησης στην περιοχή.

Σήμερα είναι πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Πικερμίου (τοπικός δήμαρχος) στον ευρύτερο δήμο Ραφήνας -Πικερμίου ενώ από το 2006 έως το 2010 είχε διατελέσει πρόεδρος της τότε κοινότητας Πικερμίου.

Ο Θανάσης Αδαμόπουλος είναι επίσης γνωστός  επιχειρηματίας του Πικερμίου.


...και τα media 

Επίσης ενδιαφέρον έχει και η "συγγενική" σχέση του Αριστείδη  Αδαμόπουλου με τον χώρο των media. O αδελφός του, που ως επιχειρηματίας έχει δημιουργήσει ένα εμπορικό κέντρο στην περιοχή και αλυσίδα καταστημάτων,  είναι παντρεμένος με την δημοσιογράφο Χριστίνα Λαμπίρη, γνωστή για την παρουσίαση εκπομπών στις μεσημβρινές ή πρωϊνές  τηλεοπτικών σταθμών. Είναι δηλαδή κουνιάδος της. 

2 σχόλια

  1. Στην Ραφήνα δεν έχει και το τσαντήρι του ο ..... Κουρασμένος;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα δημοσιεύματα αυτά διαπομπεύουν και ενοχοποιούν όχι μόνο τον αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας της Ιστιοπλοΐας αλλά και τους συγγενείς του και το πολιτικό κόμμα που στηρίζει και όσους έτυχε να βρίσκονται σε φωτογραφία μαζί του.
    Δικάστηκε και καταδικάστηκε δηλαδή από τα ΜΜΕ όχι μόνο ο Αδαμόπουλος αλλά και το συγγενικό, φιλικό και πολιτικό του περιβάλλον! Απλά επειδή τον κατήγγειλε η Μπεκατώρου 22 χρόνια μετά. Και αν δεν είναι έτσι τα πράγματα; Είναι αυτό δικαιοσύνη;
    Δεν έτυχε να ακούσει κανείς δημοσιογράφος για το τεκμήριο της αθωότητας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση