GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΗ! ΤΑ ΜΑΖΕΨΕ άρον άρον ο Θεοδωρικάκος...

Παρά πόδα επιχείρησε να βάλει το όπλο (μετά την εν θερμώ, απόπειρα για  κήρυξη «πολέμου» στο Μέγαρο Μαξίμου και τον ίδιο τον πρωθυπουργό Κυ...



Παρά πόδα επιχείρησε να βάλει το όπλο (μετά την εν θερμώ, απόπειρα για  κήρυξη «πολέμου» στο Μέγαρο Μαξίμου και τον ίδιο τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη), κατά τη σημερινή παράδοση -παραλαβή στο υπουργείο Εσωτερικών, ο Τάκης Θεοδωρικάκος.

Μπροστά στον κίνδυνο ακόμη και να «μπλοκαριστεί» η υποψηφιότητά του στο νότιο τομέα, όπου επιθυμεί διακαώς να εκτεθεί  στις επικείμενες εκλογές, ο κ. Θεοδωρικάκος, έκανε σήμερα την ανάγκη φιλοτιμία και, διαψεύδοντας, στην ουσία, τα όσα έγραφε χθες στο facebook  υποστήριξε:

-«Δεν θα τηρήσει την παράδοση σε ανασχηματισμούς όπου υπουργοί που αποχωρούν εκφράζουν πικρίες και διατυπώνουν κριτικές (σ.σ. όπως έκανε χθες) , γιατί αυτά θεωρώ ότι δεν εκφράζουν κανέναν, δεν αρμόζουν στην αξιοπιστία της πολιτικής και μειώνουν την αξία εκείνων που τα λένε!!!»

-«Με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη τον συνδέει μια πανίσχυρη σχέση. Ανθρώπινη, διανοητική και πολιτική. Δεν σχετίζεται με τη συχνότητα αλλά με την ποιότητα της μεταξύ τους συνεργασίας και της επικοινωνίας τους». Μάλιστα, κάλεσε όσους μιλούν για «δήθεν προβλήματα στη σχέση του με τον Πρωθυπουργό (σ.σ.. δηλαδή, το σύνολο των ΜΜΕ της χώρας) «να σοβαρευτούν»!

-Το έργο το οποίο επιτεύχθηκε στο υπουργείο Εσωτερικών, επιτεύχθηκε σε συνεργασία με τον πρωθυπουργό: «Ως υπουργός Εσωτερικών ακολούθησα πάντα και εφήρμοσα την πολιτική της κυβέρνησης και τις κατευθύνσεις του Πρωθυπουργού», είπε χαρακτηριστικά.

Ο πατέρας της νίκης της ΝΔ
Παράλληλα, όπως και χθες, υπενθύμισε ότι εκείνος ως σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του προέδρου της ΝΔ είναι ο υπεύθυνος για την νίκη της ΝΔ στις εκλογές του 2019. Χθες το είπε χωρίς αναφορά στον Κ. Μητσοτάκη: «Και ασφαλώς ένα μεγάλο ευχαριστώ στον υπέροχο, απλό κόσμο, της Νέας Δημοκρατίας για τις μάχες που δώσαμε ως τώρα, ιδίως στα δύσκολα χρόνια της αντιπολίτευσης».

Σήμερα με ευθεία αναφορά στον πρωθυπουργό:
«Οικοδομήθηκε (σ.σ. η σχέση του με τον κ. Μητσοτάκη) σε πολύ δύσκολες εποχές. Από την περίοδο που διετέλεσα σύμβουλος στρατηγικής του σημερινού Πρωθυπουργού, προτού εκλεγεί καν Πρόεδρος της ΝΔ. Από την εποχή, πριν από τέσσερα χρόνια που με αξιοποίησε ως σύμβουλο στρατηγικής στη δική του καμπάνια και στη συνέχεια ως επικεφαλής Στρατηγικής της παράταξής μας, τη στρατηγική της ενότητας και διεύρυνσης της ΝΔ και της Συμφωνίας Αλήθειας με την κοινωνία και τους πολίτες», τόνισε. 
Μάλιστα, ο κ. Θεοδωρικάκος εμφανίστηκε και «καραμανλικός»:
«Με συνέδεσε με τον πρόεδρο το μεταρρυθμιστικό του πρόταγμα και μια διαχρονική αξία που τονίζει και επαγγέλλεται ο ιδρυτής της παράταξης Κωνσταντίνος Καραμανλής στην ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος, ότι «η ΝΔ υπόσχεται ότι θα υπηρετεί πάντα και μόνο τα αληθινά συμφέροντα του έθνους, που βρίσκονται πέρα και πάνω από παραπλανητικές ετικέτες της Δεξιάς, του κέντρου και της Αριστεράς»

Άλλα έγραφε χθες
Υπενθυμίζεται ότι χθες ο κ. Θεοδωρικάκος όχι μόνο είχε εκφράσει την πικρία του αλλά είχε κηρύξει και επίσημα τον, μέχρι τώρα ακήρυχτο, «πόλεμο» στον πρωθυπουργό και το Μαξίμου...


1 σχόλιο

  1. Α ρε χαμενε σκατοκνιτη,σε πεταξε σαν σκατο πατημενο οαχαριστος και καθεσαι και τον γλειφεις;Δηλαδη διπλα μα@@κας,γ..τον Μαρξ και τον σεσιλε σου.Ξεφτιλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση