GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΕΕΣ ΡΟΥΚΕΤΕΣ από τον καθηγητή Ιωαννίδη! «Το εμβόλιο δεν είναι το Α και το Ω - μερικούς μήνες η ανοσία - όχι πανικός για τις μεταλλάξεις - τέρμα τώρα στα lockdown...»

Σε νέα καταλυτική παρέμβασή του στην κυπριακή τηλεόραση ο καθηγητής της Ιατρικής Σχολής στο Στάνφορντ των ΗΠΑ Γιάννης  Ιωαννίδης είπε για τα...


Σε νέα καταλυτική παρέμβασή του στην κυπριακή τηλεόραση ο καθηγητής της Ιατρικής Σχολής στο Στάνφορντ των ΗΠΑ Γιάννης  Ιωαννίδης είπε για τα εμβόλια ότι είναι "πολύ χρήσιμο όπλο", αν και "δεν είναι διαθέσιμα για ευρεία χρήση ακόμη"  αλλά "δεν πρέπει να τα δούμε ως το Α και το Ω ή ότι "θα έχουν την τέλεια αποτελεσματικότητα". 


Τόνισε ότι "δεν είμαστε βέβαιοι ότι όταν χρησιμοποιούνται στο πεδίο θα είναι η ίδια αποτελεσματικότητα του 90-95% που καταγράφεται στις μελέτες". 

Για το αντιεμβολιαστικό κίνημα προειδοποίησε ότι "δεν πρέπει να το αντιμετωπίζουμε με λάθος στρατηγική λέγοντας ότι είναι τελείως τρελοί και διεστραμμένοι"  όσοι έχουν αντιρρήσεις.  

Για το "νέο στέλεχος του κορονοϊού" που εμφανίστηκε, υπογράμμισε ότι "οι μεταλλάξεις είναι μικρές και δεν φαίνεται να επηρεάζουν τη θνητότητα σε καμία περίπτωση"  και ως εκ τούτου "δεν πρέπει να πανικοβάλλουμε τον πληθυσμό για την ...μετάλλαξη της ημέρας"

"Την παράνοια πρέπει να την αποφύγουμε"
είπε εξηγώντας ότι υπάρχουν πλέον "καλά νέα, θεραπευτική και προληπτική δυνατότητα" κι έτσι "μπορούμε να αποφύγουμε δρακόντεια μέτρα με lockdown που έτσι κι αλλιώς δεν περιορίζουν την επιδημία.  Δεν χρειάζεται να τρελαθούμε.  Τα σκληρά μέτρα των  lockdown δημιουργούν μεγαλύτερο πρόβλημα από την πανδημία..." 

Ο κ. Ιωαννίδης αναγνώρισε ότι μεταξύ αυτών που δεν γνωρίζουμε ακόμη είναι "η  διάρκεια τη ανοσίας" και του εμβολίου σημειώνοντας ότι "με βάση κάποια  δεδομένα που έχουμε δεν μπορώ να σας υποσχεθώ για πόσο διαρκεί, τουλάχιστον αρκετούς μήνες, 6-9 μήνες, διαρκεί..."

Καταλήγοντας ανέφερε ότι τώρα υπάρχει "η εικόνα μιας διαχειρίσιμης κατάστασης. Μπορούμε να ηρεμήσουμε λίγο χωρίς να καταστρέψουμε την υγεία και την κοινωνία. Τώρα που γνωρίζουμε δεν επιτρέπεται να συνεχίσουμε με τυφλά δρακόντεια μέτρα..."

1 σχόλιο

  1. Δύο καθηγητές Ιωαννίδης, Κούβελας, ιδίως ο δεύτερος μιλά συνεχώς για φάρμακο που στα πρώτα στάδια της λοίμωξης είναι αποτελεσματικοτατο, εντούτοις όλο το τσίρκο επιμένει με φανταστικό τρόπο το εμβόλιο, το εμβόλιο, δεν μου φεύγει απο το μυαλό στη χώρα που υπάρχει βεβαρημένο παρελθόν πως κάποιοι τα πήραν, κάποιοι
    τα παίρνουν. Τα κομματικά μαγαζιά στην Ελλάδα είναι πολυεξοδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση