GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ από την "N.Y.Post"! ΣΥΓΧΡΟΝΑ «ΑΟΥΣΒΙΤΣ» για όσους αρνούνται την καραντίνα στην Γερμανία...

Συγκλονιστικές πληροφορίες παραθέτει για τους παραβάτες της καραντίνας του κορονοϊού στην Γερμανία η εφημερίδα New York Post σε ρεπορτάζ της...

Συγκλονιστικές πληροφορίες παραθέτει για τους παραβάτες της καραντίνας του κορονοϊού στην Γερμανία η εφημερίδα New York Post σε ρεπορτάζ της υπό τον τίτλο  "German quarantine breakers to be held in refugee camps, detention centers", δηλαδή "Γερμανοί αρνητές της καραντίνας θα κρατούνται  σε στρατόπεδα προσφύγων και κέντρα κράτησης"... 

Όπως γράφει, επικαλούμενη σχετικές εκθέσεις και  δημοσιεύματα, οι Γερμανοί που αρνούνται επανειλημμένα να τεθούν καραντίνα επειδή έχουν εκτεθεί στον στο COVID-19, θα κρατηθούν σε κέντρα κράτησης - και ακόμη και υπό αστυνομική φρουρά. Κι αυτό είναι που παραπέμπει σε "σύγχρονα Άουσβιτς"!

Αξιωματούχοι στο κρατίδιο της Σαξονίας - μια περιοχή από εκείνες με τα περισσότερα κρούσματα στην Ευρώπη- έχουν ήδη εγκρίνει σχέδια για τη κράτηση των διαλυτών καραντίνας σε ένα περιφραγμένο τμήμα ενός καταυλισμού προσφύγων, σύμφωνα με τον Telegraph.

Ένα άλλο κρατίδιο, το Βρανδεμβούργο, σχεδιάζει επίσης να χρησιμοποιήσει ένα τμήμα προσφυγικού καταυλισμού.

Στο Σλέσβιχ-Χολστάιν, υπότροποι παραβάτες θα κρατηθούν σε ειδική περιοχή σε κέντρο κράτησης ανηλίκων, ανέφερε η έκθεση επικαλούμενη την εφημερίδα Welt της Γερμανίας.

Η πολιτεία της Βάδης-Βυρτεμβέργης διαθέτει δύο νοσοκομεία με δωμάτια για να κρατούνται οι παραβάτες που θα φυλάσσονται από την αστυνομία, ανέφερε η έκθεση.

Τα κέντρα στοχεύουν στη σύλληψη μόνο εκείνων που εξακολουθούν να καταργούν το κλείδωμα ακόμα και μετά την επιβολή προστίμου, ανέφερε η έκθεση.

 Ένας κανονικά πολυσύχναστος δρόμος στην περιοχή της Σαξονίας της Γερμανίας 
είναι άδειος λόγω κλειδώματος για τον ιό coronavirus.

Τα κρατίδια έχουν εξουσιοδοτηθεί να το πράξουν βάσει του νόμου περί προστασίας από ασθένειες, ενός νόμου έκτακτης ανάγκης που ψηφίστηκε από τη γερμανική Ομοσπονδιακή  Βουλή τον Μάρτιο και ανανεώθηκε τον Νοέμβριο, δήλωσε ο Δρ Christoph Degenhart, ειδικός στο διοικητικό δίκαιο.

Η Joana Cotar, μέλος του κόμματος Alternative for Germany, έγραψε στο Twitter ότι όσοι εμπλέκονταν στα κέντρα είχαν «διαβάσει πάρα πολύ τον Όργουελ».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση