GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ! Απίθανη γκάφα με τα SMS στο 13033...

Μπορεί το SMS στο 13033 να είναι πλέον καθημερινότητα ωστόσο το άνοιγμα του λιανεμπορίου δίνει τη δυνατότητα σε όλους να κάθονται έξω όσο… θ...



Μπορεί το SMS στο 13033 να είναι πλέον καθημερινότητα ωστόσο το άνοιγμα του λιανεμπορίου δίνει τη δυνατότητα σε όλους να κάθονται έξω όσο… θέλουν! 

To…μυστικό αποκάλυψε, άθελά του, ο ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου & Προστασίας Καταναλωτή, Παναγιώτης Σταμπουλίδης, στον «αέρα» του OPEN καθώς κάλεσε τους πολίτες να μην σβήνουν το μήνυμα που στέλνουν για να κάθονται έξω όσο θέλουν!

Να θυμίσουμε πως αν κάποιος πολίτης στείλει τον κωδικό 2 στο 13033 για να μετακινηθεί σε κατάστημα, τότε έχει δυο ώρες στη διάθεσή του. Αν όμως το σβήσει και ξαναστείλει, αυτόματα οι ώρες διπλασιάζονται!

Τόνισε μάλιστα, πως κάθε φορά που θα συμβαίνει αυτό, θα χάνεται και μια θέση εργασίας στο λιανεμπόριο. «Πρέπει να δείξουμε όλοι την καλή πλευρά του εαυτού μας», σχολίασε.



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση