GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΡΟΚΑΛΕΙ (πάλι) ο Στέφανος Τσιτσιπάς! «ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ η λύση για την κλιματική αλλαγή; Να αγοράσεις Tesla...»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει γίνει το «αγαπημένο» πρόσωπο του Twitter το τελευταίο διάστημα καθώς προκαλεί συνεχώς.... Ολα ξεκίνησαν από την α...



Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει γίνει το «αγαπημένο» πρόσωπο του Twitter το τελευταίο διάστημα καθώς προκαλεί συνεχώς....

Ολα ξεκίνησαν από την ανάρτηση για τα Harrods, τα οποία «πρέπει κάποιος να τα φέρει στην Ελλάδα επιτέλους». Μετά από εκείνη την ανάρτηση του νεαρού αθλητή είχε δημιουργηθεί ένα κύμα κατακραυγής. Στη συνέχεια, βρέθηκε στο επίκεντρο καθώς βρισκόταν την Πρωτοχρονιά στο Ντουμπάι ξεσαλώνοντας.

Τώρα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς δέχεται πάλι επικρίσεις εξαιτίας μιας απάντησης που έδωσε σε ένα «QnA» στο Twitter. Αρχικά έγραψε: «Εχω μια απάντηση για τα πάντα. Κάντε μου ό,τι ερώτηση θέλετε!», καλώντας έτσι τους εν Ελλάδι και μη θαυμαστές του σε διάλογο.

Οταν κάποιος τον ρώτησε χαριτολογώντας «ποια είναι η λύση για την κλιματική αλλαγή», ο Τσιτσιπάς απάντησε: «Αλλαξε το αυτοκίνητό σου με ένα Tesla».


Οπως είναι λογικό, η απάντησή του πυροδότησε πλειάδα δηκτικών απαντήσεων, με τους περισσότερους να καυτηριάζουν το γεγονός πως είναι μια... πανάκριβη λύση για την κλιματική αλλαγή.

Υπενθυμίζεται πως ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε αγοράσει Tesla το 2019, λέγοντας μάλιστα τότε πως δεν ξέρει να οδηγεί, όμως το πήρε για όταν θα μάθαινε.

1 σχόλιο

  1. Και,γαμωτο,παιζει με υποδειγματικα χτυπηματα το χαμενο.Και δεν ειναι κανενας επιδειξιομανης,σαν τον Κυργιο.Κριμα να μην τον μαζευουνε σε πραγματα που δε ξερει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση