GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΕΙΤΕ ΤΟ! Ο Λευκός Οίκος «κατέβασε» το βίντεο της ορκωμοσίας Μπάιντεν λόγω χιλιάδων disklikes...

Σε τραγέλαφο εξελίσσεται η προεδρία Μπάιντεν ήδη από τα πρώτα 24ωρα της θητείας του, με τον υπέργηρο πρόεδρο να προσπαθεί μάταια να καλύψει ...

Σε τραγέλαφο εξελίσσεται η προεδρία Μπάιντεν ήδη από τα πρώτα 24ωρα της θητείας του, με τον υπέργηρο πρόεδρο να προσπαθεί μάταια να καλύψει την αντιδημοφίλια του, αφού η πλειοψηφία των Αμερικανών θεωρεί πως έγινε νοθεία στις εκλογές και ως εκ τούτου γι’ αυτούς ο Τζο Μπάιντεν δεν είναι ο νόμιμος πρόεδρος.
 Αυτό έγινε αμέσως ορατό στα βιντεάκια στο youtube με την ορκωμοσία Μπάιντεν όπου τα dislikes ξεπερνούσαν κατά πολύ τα likes ενώ τα σχόλια ήταν είτε υβριστικά είτε ειρωνικά, καθώς η όλη τελετή θύμιζε… μνημόσυνο. 
Μάλιστα στο επίσημο κανάλι της προεδρίας Μπάιντεν στο youtube, το βίντεο «κατέβηκε» από δημόσιο και πλέον μπορεί να το δει μόνο όποιος έχει το link, αφού τα disklikes έχουν ξεπεράσει τις 22 χιλιάδες ενώ τα Likes είναι μόνο… 3 χιλιάδες. Στα μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα όπου έδειχναν Live την ορκωμοσία επιστρατεύτηκαν μηχανές «αυτόματων like» από την Ινδονησία και το Πακιστάν για να καλύψουν την έκφραση της λαϊκής δυσαρέσκειας , καθώς κάθε τόσο προσθέτονταν μερικές χιλιάδες like υπέρ του Τζο Μπάιντεν, θυμίζοντας τις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου. Περίεργο πάντως για τον πιο… δημοφιλή πρόεδρο των ΗΠΑ στην ιστορία…. 
Είναι χαρακτηριστικό πως μετά από 4 χρόνια προεδρίας Ντόναλντ Τραμπ, οι πολίτες σταμάτησαν να εντυπωσιάζονται από τραγουδιστές και σελέμπριτιες οι οποίοι μέχρι τώρα επιστρατεύονταν από τους πολιτικούς (ειδικά από τον Ομπάμα) για να καλύψουν το κενό των πολιτικών αλλά και των προσωπικοτήτων τους. 
Ορίστε το βίντεο με τα dislikes

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση