GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η 23η Φλεβάρη... προκαλεί εφιάλτες στο κατεστημένο!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Λαοί χωρίς μνήμη... δεν έχουν μέλλον » Ανδρέας Παπανδρέου Η Τουρκία, με τη...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Λαοί χωρίς μνήμη... δεν έχουν μέλλον»
Ανδρέας Παπανδρέου

Η Τουρκία, με τη...

συμπαράσταση της "μεγάλης ευρωπαϊκής δημοκρατικής οικογένειας" και του ΝΑΤΟ, αλωνίζει στο Αιγαίο μας κι επέβαλε "τραπέζι διαπραγματεύσεων" κυριαρχικών μας δικαιωμάτων και το τέλος της Ενιαίας και Κυρίαρχης Κύπρου μας...

Το κομπραδόρικο και ξενόδουλο πολιτικό σύστημα των μνημονιακών κυβερνήσεων των τελευταίων εννέα χρόνων, παρέδωσε την πατρίδα μας στους τραπεζίτες... Τα δεξιά κι "αριστερά" μνημόνια έθεσαν ταφόπετρα σε κάθε ελπίδα για την πατρίδα μας...

Η χώρα "συζητάει" -όπως επιβάλουν την "ημερήσια διάταξη" τα ΜΜΕ του καθεστώτος-, για τις σεξουαλικές προτιμήσεις του πρωθυπουργικού συμβούλου που μας γνωρίζει τα προσόντα του συζύγου του [ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ! Ο (πρωθυπουργικός σύμβουλος) Αλ. Πατέλης μιλάει για τη γνωριμία και το γάμο με τον σύντροφό του], τους βιασμούς και σεξουαλικές παρενοχλήσεις που εντελώς ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ανακάλυψαν όλοι -ξεχνούν πως με Ευρωπαϊκή ΟΔΗΓΙΑ, πρώτοι στην Ελλάδα από όλες τις χώρες της "πολιτισμένης" Ευρώπης, οι εθνοπατέρες μας υπάλληλοι τραπεζιτών υπερψήφισαν (αλλαγή φύλλου στα 15, υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια... λες και τα παιδιά δεν δεν έχουν δικαιώματα και θεσμούς, κάποιων να υπερασπιστούν το δικαίωμα στην οικογένεια κ.α.π.)-, λες κι αυτά δεν ήταν κι είναι "προνομιακό έδαφος" στη σάπια και παρασιτική "υψηλή κοινωνία", τους "έγκριτους" καλλιτέχνες, πολιτικούς κ.α.π. Εκπλήσσονται οι υποκριτές, αλλά δεν μιλούν για ότι συμβαίνει στην εργάτρια της φάμπρικας, την κοπέλα που αναζητάει μια δουλειά λίγων ωρών σε ένα κατάστημα, σε όλους κι όλες, τους εξαθλιωμένους Έλληνες πολίτες...

Το όλο εγχώριο πολιτικό σύστημα, μαζί κι η ιεραρχία της εκκλησίας (ακολουθώντας το Βατικανό), έχουν επενδύσει στο φόβο και τρόμο, που επιβάλουν με την πληρωμένη αδρά συνδρομή των ΜΜΕ και της "δημοσιογραφίας" με την "επιδημία του κορωνοϊού", τους θεϊκούς και σωτήριους εμβολιασμούς με το μεταλλαγμένο μπόλι (mRNA) της Pfizer κι οι πολιτικοί ηγέτες ως ιατρικοί επισκέπτες μπολιάζονται με κάμερες και φωτογραφίσεις, καλώντας την κυβέρνηση να προχωρήσει πιο γοργά σε μαζικούς "λαϊκούς" εμβολιασμούς. "Αλατοπίπερο" η σκηνοθετημένες κοκορομαχίες, ή αιτήματα για προσλήψεις γιατρών, ή δασκάλων, όταν ΟΛΟΙ γνωρίζουν πως αυτά δεν μπορούν να γίνουν από ΚΑΝΕΝΑΝ πράξη εντός της ευρωζώνης, αφού εναντιώνονται στην "κοινή ευρωπαϊκή πολιτική" και την υποχρέωση ΟΛΩΝ των κυβερνήσεων -"αριστερών" ή δεξιών-, να υλοποιούν κι εφαρμόζουν τις ΟΔΗΓΙΕΣ -όπως ακριβώς έχουν διατυπωθεί στις "Συνθήκες"-, που αποφασίζει το Διευθυντήριο για την προστασία του "ελεύθερου ανταγωνισμού" στην "ελεύθερη αγορά". Δηλαδή ψεύδονται όλοι και στρουθοκαμηλίζουν.

Σήμερα 23 Φλεβάρη 2021 όλοι έχουν υποστεί αμνησία! Όμως, υπάρχουν κι αυτοί που συνεχίζουν να θυμούνται!

«Οι αναμνήσεις μας είναι η δύναμή μας.
Ας μην αφήσουμε ποτέ να σβηστούν από τη μνήμη
οι ηρωικοί σταθμοί της... Ιστορίας μας
κι όταν η νύχτα επιχειρεί να ξανάρθει
εμείς ας βάλουμε φωτιά στις μεγάλες επετείους,
όπως θα ανάβαμε πυρσούς»
Βίκτωρ Ουγκό, από γράμμα στον Λουί Μπλανκ (1877)

23 Φλεβάρη 1918 παίρνει σάρκα και οστά ο "Κόκκινος Στρατός" των εργατών κι αγροτών της Σοβιετικής Πατρίδας.

- Στάλινγκραντ... Τίποτα δεν ξεχνιέται! Τίποτα δεν θα διαστρεβλωθεί!

«Σοβιετική Ένωση, αν συγκεντρώσουμε μαζί
όλο το αίμα που έδωσες στον αγώνα,
ό, τι μας έδωσες στον κόσμο, όπως μια μητέρα,
έτσι ώστε η αγωνιούσα ελευθερία να μπορέσει να επανακτήσει τη ζωή,
ένα νέο ωκεανό θα είχαμε,
απ' όλους τον μεγαλύτερο,
απ' όλους τον βαθύτερο.»
Pablo Neruda, βραβείο Νόμπελ Λογοτεχνίας 1971, από το επικό έργο "Canto Generale", 1950.
 

Σήμερα η Ρωσοφοβία στη θέση του αντικομουνισμού... με θύμα και την Ελλάδα!

23  Φλεβάρη 1943...
Πριν 78 χρόνια η ίδρυση της Ενιαίας Πανελλαδικής Οργάνωσης Νέων, της ηρωικής ΕΠΟΝ!
Στη σύσκεψη για την ίδρυση της ΕΠΟΝ, που έγινε στην Οδό Δουκίσσης Πλακεντίας στους Αμπελόκηπους πήραν μέρος οι εξής Οργανώσεις:
Ομοσπονδία Κομμουνιστικών Νεολαιών Ελλάδας (ΟΚΝΕ), Αγροτική Νεολαία Ελλάδος, Ενιαία Εθνικοαπελευθερωτική Εργατοϋπαλληλική Νεολαία, Ενιαία Μαθητική Νεολαία, Ένωση Νέων Αγωνιστών Ρούμελης, Θεσσαλικός Ιερός Λόχος, Λαϊκή Επαναστατική Νεολαία, Λεύτερη Νέα, Σοσιαλιστική Επαναστατική Πρωτοπορία Ελλάδος, Φιλική Εταιρεία Νέων, Αντιπροσωπεία του ΕΑΜ Νέων Μακεδονίας, Πελοποννήσου και τα μέλη της ΚΕ του ΕΑΜ Νέων, Αντιπροσωπεία του Εθνικού Συμβουλίου των φίλων της Νέας Γενιάς.
Πάνω από 35.000 ΕΠΟΝίτες και ΕΠΟΝίτισσες κατατάχθηκαν και πολέμησαν στις γραμμές του...
Ελληνικού Λαϊκού Απελευθερωτικού Στρατού (ΕΛΑΣ) στα βουνά, στις πόλεις, στον Εφεδρικό ΕΛΑΣ και στις βοηθητικές υπηρεσίες.

23 Φλεβάρη 1973... 4.000 φοιτητές στη Νομική της Αθήνας ανοίγουν το δρόμο για την Λαϊκή Εξέγερση του Νοέμβρη, το Πολυτεχνείο!
Από την ταράτσα του κτιρίου καλούν το λαό της Αθήνας να συμπαρασταθεί στον αγώνα τους για δημοκρατικές ελευθερίες και απαγγέλλουν τον όρκο: «Εμείς οι φοιτηταί των Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων ορκιζόμαστε στ' όνομα της ελευθερίας να αγωνισθούμε μέχρι τέλους για την κατοχύρωση: α) των ακαδημαϊκών ελευθεριών, β) του πανεπιστημιακού ασύλου, γ) της ανακλήσεως όλων των καταπιεστικών νόμων και διαταγμάτων».

Σήμερα, 23 Φλεβάρη 2021, η επέτειος ίδρυσης της ΕΠΟΝ, η επέτειος κατάληψης της Νομικής προκαλούν εφιάλτες στο πολιτικό προσωπικό των τραπεζιτών, ακριβώς γιατί οι έννοιες της Εθνικής Ανεξαρτησίας και της Λαϊκής Κυριαρχίας δεν συνάδουν με το "ευρωπαϊκό ιδεώδες" του 4ου Ράιχ.

«(...) γιατί όποιος την πατρίδα του ξεχάσει
μήτε στα
θεία δεν ομιλεί με σέβας.»
Ούγκο Φώσκολο, Ύμνος στη Ζάκυνθο, 1802

«(...) Η θυσία της πατρίδας μας τετέλεσται. Τα πάντα έχουν χαθεί, και η ζωή μας, ακόμη και αν παραταθεί, θα μας μείνει μόνο για να κλάψουμε τη συμφορά και την ατιμία μας.
(...) Δεν κατηγορώ τη λογική του κράτους που ξεπουλάει τα έθνη σαν κοπάδια προβάτων. Έτσι ήταν και έτσι θα είναι πάντα. Εγώ κλαίω την πατρίδα μου, που μου την έκλεψαν και ο τρόπος της κλοπής ακόμα με πονάει.»
Ούγκο Φώσκολο, "Οι τελευταίες επιστολές του Jacopo Ortis"
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση