GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ 40.000 σπίτια στην Αττική....

Έως το βράδυ θα έχει αποκατασταθεί η συντριπτική πλειονότητα των βλαβών στο δίκτυο ηλεκτροδότησης, όπως τονίστηκε μετά τη σύσκεψη που πραγμα...


Έως το βράδυ θα έχει αποκατασταθεί η συντριπτική πλειονότητα των βλαβών στο δίκτυο ηλεκτροδότησης, όπως τονίστηκε μετά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης στην Πολιτική Προστασία, κι ενώ χιλιάδες νοικοκυριά παραμένουν χωρίς ρεύμα, κυρίως στα βόρεια τμήματα της Αττικής.

Ο ΔΕΔΔΗΕ αναφέρει ότι το σύνολο του τεχνικού του προσωπικού στην Αττική, περί τα 440 άτομα, συνεχίζουν τις εργασίες αποκατάστασης στις περιοχές με προβλήματα ηλεκτροδότησης, κυρίως στα Βόρεια Προάστια του Νομού.

Οπως αναφέρει ο φορέας, τα μεσάνυχτα Δευτέρας προς Τρίτη 30.000 ρολόγια παρουσίαζαν βλάβη και τα μεσάνυχτα Τρίτης προς Τετάρτη τα ρολόγια που έδειχναν βλάβη είχαν ανέλθει σε 70.000. Εξ αυτών οι 30.000 βλάβες έχουν επιδιορθωθεί, άλλα 40.000 νοικοκυριά όμως συνεχίζουν να έχουν πρόβλημα...

Αναλυτικότερα, μέχρι αυτή την ώρα έχουν αποκατασταθεί οι ζημιές σε 15 γραμμές Μέσης Τάσης από ένα σύνολο 43 γραμμών που παρουσιάζουν προβλήματα, σε τμήμα των περιοχών Διόνυσος, Αγ. Στέφανος, Μαρούσι, Νέα Ιωνία, Νέο Ψυχικό, Παλαιό Ψυχικό, Φιλοθέη, Παπάγου, Πετρούπολη, Κεφαλάρι, Πολιτεία, Πεύκη, Βριλήσσια, Γλυκά Νερά, Κάτω Κηφισιά, Εκάλη και Νέα Ερυθραία.

Σύμφωνα με τον υπουργό Ενέργειας, Κώστα Σκρέκα, γίνονται υπεράνθρωπες προσπάθειες για την ηλεκτροδότηση των σπιτιών που έχουν μείνει χωρίς ρεύμα.

Σύμφωνα με τον υπουργό, γίνονται υπεράνθρωπες προσπάθειες για την ηλεκτροδότηση των σπιτιών που έχουν μείνει χωρίς ρεύμα.

Όπως δήλωσε, μιλώντας στο Mega, η συνεργασία του ΔΕΔΔΗΕ με τα συνεργεία του δήμου και την πολιτική προστασία είναι άψογημ τονίζοντας ότι στόχος είναι μέχρι το βράδυ θα έχει αποκατασταθεί το μεγαλύτερο μέρος των βλαβών.

«Πινγκ πονγκ» ευθυνών
Την ίδια ώρα, σε μπαλάκι εξελίσσονται οι ευθύνες για τις διακοπές.
Από την πλευρά της περιφέρειας Αττικής ο Γιώργος Πατούλης επανέλαβε ότι αποκλειστικός υπεύθυνος για την φροντίδα των καλωδίων, από όπου προέκυψαν τα μεγάλα προβλήματα με τις διακοπές ρεύματος, είναι ο ΔΕΔΔΗΕ.

Ο περιφερειάρχης Αττικής μιλώντας στο Mega, είπε ότι θα πρέπει να κάνει το ύψιστο των δυνατοτήτων του ο ΔΕΔΔΗΕ για να επανασυνδεθούν οι περιοχές που έχουν μείνει χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.

«Είναι 100% ευθύνη του ΔΕΔΔΗΕ, πρέπει να δώσουν ρεύμα» σημείωσε χαρακτηριστικά, υπογραμμίζοντας ότι δεν είναι αληθή όσα υποστήριξαν για την αδυναμία πρόσβασης σε αρκετές περιοχές. «Υπεύθυνος για την πρόληψη των καλωδίων, για να μην δημιουργούνται προβλήματα, είναι ο ΔΕΔΔΗΕ» επανέλαβε ο κ. Πατούλης.

Ωστόσο, από την πλευρά των φορέων ενέργειας, αλλά και των εργαζομένων της ΔΕΗ «υποδεικνύεται» ως υπέυθυνη η Τοπική Αυτοδιοίκηση, τόσο για το άνοιγμα των δρόμων, προκειμένου να επιχειρήσουν τα συνεργεία, όσο και για το κόψιμο των δέντρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση