GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ η απολογία του Λιγνάδη! ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ (ως μάρτυρές του) η Ελ. Κούρκουλα και ο Δ. Παναγιωτάκης...

Ολοκληρώθηκε η απολογία του Δημήτρη Λιγνάδη και πλέον αναμενεται να καταθέσουν πέντε μάρτυρες που έχει προτείνει ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, ...


Ολοκληρώθηκε η απολογία του Δημήτρη Λιγνάδη και πλέον αναμενεται να καταθέσουν πέντε μάρτυρες που έχει προτείνει ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, μεταξύ αυτών, η Ελένη Κούρκουλα και ο Διονύσης Παναγιωτάκης που βρέθηκαν στο γραφείο του ανακριτή λίγο μετά τις 19:30. 

Στη συνέχεια, ο κατηγορούμενος θα οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα ο οποίος θα αποφανθεί μαζί με την ανακρίτρια την προφυλάκιση ή μη του Δ. Λιγνάδη.
Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης ο οποίος κατηγορείται για το κακούργημα του βιασμού κατά συρροή, δηλώνει αθώος και, σύμφωνα με το υπόμνημα που κατέθεσε ο δικηγόρος του Αλέξης Κούγιας, ότι ουδέποτε εκδήλωσε ερωτικό ενδιαφέρον για ανήλικους, ούτε ήρθε σε σεξουαλική επαφή με ανήλικα άτομα, είτε με συναίνεση είτε χωρίς.
Επίσης αρνείται ότι έκανε χρήση ναρκωτικών ή ότι είχε ποτέ στην κατοχή του ναρκωτικά.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση