GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΜΒΟΛΙΑ! «ΤΙ ΑΛΛΟ πρέπει να γίνει για να τους πάρουμε με τις πέτρες;»

Δέσποινα Σπανούδη   Τι άλλο πρέπει να γίνει για να τους πάρουμε με τις πέτρες; Πληρώσαμε χρυσάφι σε ιδιωτικές εταιρείες για την έρευνα και ...


Δέσποινα Σπανούδη 
Τι άλλο πρέπει να γίνει για να τους πάρουμε με τις πέτρες; Πληρώσαμε χρυσάφι σε ιδιωτικές εταιρείες για την έρευνα και την παραγωγή των εμβολίων.
Οι εταιρείες τα τσέπωσαν, πλούτισαν, έφτιαξαν εμβόλια και μετά είπαν στην Ε.Ε. δε θα τα δώσουμε σε σας που πληρώσατε, αλλά σε όποια χώρα μας πληρώσει περισσότερα. Απάτη; ναι. Εκβιασμός; ναι. Χιλιάδες ζωές θα χαθούν; ναι.
Τι κάνουν οι κυβερνήσεις και οι αξιωματούχοι της Ε.Ε.; τους συνέλαβαν, τους έβαλαν στο μπουντρούμι, τους παρέπεμψαν στο διεθνές δικαστήριο για έγκλημα κατά της ανθρωπότητας; Όχι.
Δήμευσαν την έρευνα, τα εργαστήρια , τα εργοστάσια και τα εμβόλια που πλήρωσαν;
Όχι.
Έσπασαν τις πατέντες για να τα παράγουν μόνες τους ; Όχι.
Έδωσαν στη δημοσιότητα τις συμβάσεις που κουρέλιασε η astrazeneca; Όχι.
Τι έκαναν; θύμωσαν λέει και μίλησαν αυστηρά.
Και εμείς συνεχίζουμε να κοιτάμε τους θλιβερούς κλόουν που παριστάνουν τις κυβερνήσεις, ενώ είναι απλώς υπηρέτες άλλων αφεντάδων.
Και αυτοί συνεχίζουν να κοροϊδεύουν. Ελπίζουν σε νέα εμβόλια που ίσως μας λυπηθεί η Johnson και μας δώσει.
Εντωμεταξύ ο ιός μεταλλάσσεται. Εμείς συνεχίζουμε να ζούμε με αλλοπρόσαλλα μέτρα που γονατίζουν τους πάντες.
Και για να είναι σίγουροι ότι θα συνεχίσουμε να ζούμε αδιαμαρτύρητα, διαμορφώνουν συνθήκες ακραίας καταστολής και αυταρχισμού.
Η πάλαι ποτέ δυτική δημοκρατία καταρρέει με τα θερμά χειροκροτήματα των μέσων χειραγώγησης του κόσμου. Το μόνο που παραμένει ακλόνητο είναι οι ψευδαισθήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση