GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΤΟ LOCKDOWN! ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ του Κύρτσου στον Μητσοτάκη...

Στο στόχαστρό του έβαλε για ακόμη μια φορά την κυβέρνηση και εμμέσως τον ίδιο τον πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη ο  ευρωβουλευτής  της ΝΔ Γιώργος ...


Στο στόχαστρό του έβαλε για ακόμη μια φορά την κυβέρνηση και εμμέσως τον ίδιο τον πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη ο  ευρωβουλευτής  της ΝΔ Γιώργος Κύρτσος, με αφορμή τις εξελίξεις με το τρίτο lockdown. 

Συγκεκριμένα, ο κ. Κύρτσος σημείωσε σε ανάρτησή του στο Twitter:
«Τελικά πάμε για γενικό lockdown ύστερα από μήνες..εξορκισμού του lockdown που μόνο εγώ εξηγούσα από τους πολιτικούς ότι ήταν αναπόφευκτο.
Καιρός να αποκτήσει το επιτελικό κράτος επιτελική σκέψη.
Από την άνοιξη του 2020 οι εκτιμήσεις για πορεία πανδημίας &οικονομίας είναι άστοχες».

Υπενθυμίζεται ότι ο ευρωβουλευτής της ΝΔ επιτίθεται συχνά στην κυβέρνηση τον τελευταίο καιρό.  Μεταξύ άλλων έχει εκφράσει κατά καιρούς την αντίδρασή του για τα λίγα τεστ κορονοϊού, για τις υπερβολικά αισιόδοξες εκτιμήσεις από το οικονομικό της επιτελείο, για αθρόες προλήψεις αστυνομικών, για τη συμμετοχή των γυναικών στο υπουργικό συμβούλιο και το γεγονός ότι είναι πολυπληθές, όπως και για τις ευθύνες της κυβέρνησης στη διαχείριση της πανδημίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση