GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ! ΠΑΝΩ από 3.000 σήμερα τα κρούσματα...

Τις 3.000 αναμένεται να ξεπεράσουν σήμερα τα κρούσματα αριθμός που επιβεβαιώνει τους φόβους των ειδικών για άμεσο άνοιγμα. Μάλιστα σύμφωνα μ...


Τις 3.000 αναμένεται να ξεπεράσουν σήμερα τα κρούσματα αριθμός που επιβεβαιώνει τους φόβους των ειδικών για άμεσο άνοιγμα. Μάλιστα σύμφωνα με τις εκτιμήσεις οι αριθμοί αναμένεται να διατηρηθούν σε πολύ υψηλά επίπεδα μέχρι και το πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου.

Το απόγευμα στην ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας ο Βασίλης Κικίλιας αναμένεται να δώσει πληροφορίες για την κατάσταση με την πληρότητα στις ΜΕΘ, καθώς και για τις ιδιωτικές κλινικές οι οποίες θα χρησιμοποιηθούν στη μάχη κατά του κορωνοϊού.

Χθες, ανακοινώθηκαν 1.533 νέα κρούσματα κορωνοϊού σε 12.459 τεστ, όταν ο μέσος όρος των τεστ του επταημέρου ήταν 34.679 και 59 θάνατοι, με το σύνολο των νεκρών στην Ελλάδα από την έναρξη της πανδημίας να φτάνει τους 7.196. Το 95,8% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Παράλληλα, διασωληνωμένοι νοσηλεύονται 605 ασθενείς. Σημειώνεται ότι ο αριθμός των διασωληνωμένων ξεπέρασε τους 600 για πρώτη φορά από τις αρχές Δεκεμβρίου. Ο υψηλότερος αριθμός διασωληνωμένων στην Ελλάδα είχε καταγραφεί στις 3 Δεκεμβρίου (622).

Το ενδεχόμενο τα κρούσματα να φτάσουν τις 3.000 δεν απέκλεισε και ο καθηγητής Πνευμονολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης και αντιπρόεδρος της Πνευμονολογικής Εταιρείας Νίκος Τζανάκης, ζητώντας νέο μείγμα μέτρων.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση