GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΥ! Ο αρχισυντάκτης της "Bild" κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση...

Ο αρχισυντάκτης της Bild Julian Reichelt    Ο Τζούλιαν Ράιχελτ, αρχισυντάκτης της μεγαλύτερης γερμανικής εφημερίδας "Bild", πρέπ...

Bild« αρχισυντάκτης Julian Reichelt:
Ο αρχισυντάκτης της Bild Julian Reichelt   

Ο Τζούλιαν Ράιχελτ, αρχισυντάκτης της μεγαλύτερης γερμανικής εφημερίδας "Bild", πρέπει να απαντήσει σε "μια διαδικασία συμμόρφωσης" στον εκδοτικό οίκο Axel Springer. 

Όπως αποκαλύπτει το περιοδικό Spiegel  περίπου μισή ντουζίνα εργαζόμενοι, στην εταιρεία μέσων μαζικής ενημέρωσης, ανέφεραν περιστατικά από τα προηγούμενα χρόνια  και μια ομάδα με επικεφαλής τον αρμόδιο διευθυντή  Florian von Götz ερευνά επί του παρόντος το θέμα.

Μεταξύ άλλων, η έρευνα ασχολείται με την κατάχρηση εξουσίας και την εκμετάλλευση των σχέσεων εξάρτησης. Οι ισχυρισμοί φέρονται να αφορούν επανειλημμένα παραπτώματα κατά των γυναικών. Σε μεμονωμένες περιπτώσεις, ο Ράιχελτ θα πρέπει να αντιμετωπίσει πιθανούς ισχυρισμούς εξαναγκασμού και εκφοβισμού, όπως αναφέρθηκαν από αρκετά άτομα που είναι εξοικειωμένα με το θέμα. Η ακριβής έκταση της έρευνας συμμόρφωσης είναι προς το παρόν ασαφής.

Εξωτερικό δικηγορικό γραφείο επικοινωνεί με υπαλλήλους Η ομάδα μέσων ενημέρωσης έχει παραδώσει το θέμα σε Freshfields για προσεκτική αναθεώρηση. Σύμφωνα με πληροφορίες, επικοινώνησε με αρκετά ενδιαφερόμενα άτομα και υπαλλήλους της συντακτικής ομάδας. Ένας εκπρόσωπος του εκδοτικού οίκου Springer λέει ότι «κατ 'αρχήν, δεν γίνονται σχόλια για τις εσωτερικές διαδικασίες».

Ο Τζούλιαν Ράιχελτ ήταν αρχισυντάκτης της έντυπης έκδοσης του "Bild" από τότε που ο Tanit Koch έφυγε την 1η Μαρτίου 2018 και τον Φεβρουάριο του 2017 ανέλαβε τη γενική συντακτική ευθύνη για το ταμπλόιντ μέσο ως διάδοχος του Kai Diekmann . Ο αποχαιρετισμός του Diekmann στο «Bild» επισκιάστηκε από έρευνα για σεξουαλική παρενόχληση.

Ένας υπάλληλος της Springer επικοινώνησε αρχικά με την εταιρεία, η οποία είχε διερευνήσει την υπόθεση με τη βοήθεια εξωτερικών νομικών εμπειρογνωμόνων, αλλά δεν μπόρεσε να βρει καμία εγκληματική συμπεριφορά. Προκειμένου να αποσαφηνιστεί ο ισχυρισμός με νομικά δεσμευτικό τρόπο, ο οίκος Springer είχε παραδώσει την υπόθεση στον αρμόδιο εισαγγελέα στο Πότσνταμ με τη συγκατάθεση του Diekmann. Αυτό είχε σταματήσει την έρευνα εναντίον του πρώην αρχισυντάκτη λόγω έλλειψης αποδεικτικών στοιχείων τον Αύγουστο του 2017.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση