GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ! ΣΑΛΟΣ για την "κατ' εξαίρεση" άδεια στον (υπουργό) Αδωνι Γεωργιάδη να γίνει νονός σε βάφτιση...

Κύμα αντιδράσεων προκάλεσε η ανάρτηση στο Twitter του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, μέσω της οποίας αποκάλυψε πως έγιν...


Κύμα αντιδράσεων προκάλεσε η ανάρτηση στο Twitter του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, μέσω της οποίας αποκάλυψε πως έγινε νονός σε βάφτιση που πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό του Διονυσίου Αεροπαγίτου, στην Αθήνα.



Η είδηση προκάλεσε πολλές αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς όπως είναι γνωστό μέχρι τις 16 Μαρτίου απαγορεύονται οι βαπτίσεις στην Αττική, ωστόσο ο ίδιος σε απάντησή του ανέφερε πως έλαβε ειδική άδεια για την πραγματοποίηση του μυστηρίου.

Ανάμεσα σε αυτούς που επέκριναν τον υπουργό ήταν και η περιφερειακή σύμβουλος Αττικής της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Δέσποινα Κουτσούμπα, η οποία ανέφερε πως βαφτίσεις στην Αττική δεν επιτρέπονται, ενώ ακόμα έκανε λόγο για "ανυπαρξία ισονομίας".

"Ενα θέμα με την ισονομία το έχουμε σε αυτή τη χώρα ε; χτεσινό ποστ του AdonisGeorgiadi. Μόνο που σύμφωνα με την ΚΥΑ Δ1α/ΓΠ. οικ.14453/5.3.2021 οι βαφτίσεις στην Αττική δεν επιτρέπονται. Για τα μέλη της ΝΔ ισχύει άλλη ΚΥΑ;", έγραψε χαρακτηριστικά, με τον Άδωνι Γεωργιάδη να της απαντά: «Κυρία Κουτσούμπα θα σας λυπήσω αλλά για τη συγκεκριμένη βάπτιση η οικογένεια για σοβαρούς οικογενειακούς της λόγους έκανε αίτηση και έλαβε άδεια για την πραγματοποίησή της την συγκεκριμένη μέρα και ώρα. Η άδεια έχει ημερομηνία 05/03/2021 και εξεδόθη από την Πολιτική Προστασία».

Η αναφορά του Άδωνι Γεωργιάδη για "ειδική άδεια" προκάλεσε νέες αντιδράσεις στο Twitter. Μάλιστα ένας χρήστης της πλατφόρμας σε ανάρτησή του αναρωτήθηκε εάν μπορεί ο οποιοσδήποτε με κάποιον τρόπο να πάρει άδεια για βάπτιση, με τον κ. Γεωργιάδη να τον παροτρύνει να κάνει αίτηση στην Πολιτική Προστασία.

Στη συνέχεια ο υπουργός επανήλθε με μία σειρά από tweets στα οποία παρέθετε αποδεικτικά έγγραφα της άδειας που έλαβε από την Πολιτική Προστασία, ενώ ακόμα έκανε λόγο για "απίστευτη υποκρισία των Αριστερών" περιπλέκοντας μέσα στο μήνυμά του τις πορείες των περασμένων ημερών για τον Κουφοντίνα.

"Απίστευτη η υποκρισία των Αριστερών. Τρελαίνονται που έγινε μία βάπτιση χθες στην Αθήνα και μιλούν για καταπάτηση των απαγορεύσεων (χωρίς να σκέφτονται καν ποιοι μπορεί να είναι οι σοβαροί λόγοι εξαίρεσης) ενώ κάθε μέρα κάνουν διαδηλώσεις παραβιάζοντας όλες τις απαγορεύσεις. Οι άνθρωποι που έκαναν πορείες, συγκεντρώσεις, επεισόδια κλπ ζητώντας να παραβιαστούν οι νόμοι για να γίνει το χατήρι σε έναν αμετανόητο δολοφόνο, σκανδαλίστηκαν διότι δόθηκε η άδεια νομίμως να βαπτιστεί χθες ένα παιδάκι Χριστιανός, για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους...αριστερά", έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση