GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"ΟΙ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ..."

Γιώργος Π. Αποστολόπουλος   Έχουν το θράσος να τα ρίχνουν πάλι στην ατομική ευθύνη και να εφαρμόζουν αυταρχικά μέτρα. Ποιοι; -Αυτοί που μαντ...

Γιώργος Π. Αποστολόπουλος
 
Έχουν το θράσος να τα ρίχνουν πάλι στην ατομική ευθύνη και να εφαρμόζουν αυταρχικά μέτρα. Ποιοι;
-Αυτοί που μαντρώνουν το λαό μας ενώ σχεδόν όλη η Ευρώπη απελευθερώνεται από τα μέτρα με τα ίδια ή και περισσότερα κρούσματα.
-Αυτοί που εφάρμοσαν ορισμένα από τα πιο αυστηρά μέτρα στον κόσμο.
-Αυτοί που δεν φρόντισαν ένα χρόνο τώρα να φτιάξουν επαρκή αριθμό ΜΕΘ και τρέχουν εκ των υστέρων (το Νοέμβριο ανακοίνωναν ότι διαθέτουν 1082 ΜΕΘ και άλλες 234 έως το τέλος του 2020...)
-Αυτοί που αποκρύπτουν τα πρακτικά της Επιτροπής Λοιμοξιολόγων και ομιλούν δήθεν για διαφάνεια.
-Αυτοί οι οποίοι δεν στελέχωσαν την Επιτροπή με επιστήμονες και άλλων ειδικοτήτων (οικονομολόγους, ψυχολόγους κλπ).
-Αυτοί που αδιαφορούν για τις υπάρχουσες αποτελεσματικές θεραπείες (για παράδειγμα τα μονοκλωνικά αντισώματα) οι οποίες θα έσωζαν τους υπάρχοντες ασθενείς, με τη δικαιολογία ότι είναι ακριβές (1000 Ευρώ η θεραπεία για 10.000 ασθενείς θα κόστιζε περίπου 10.000.000 Ευρώ-Αλήθεια πόσο κοστίζει η ανθρώπινη ζωή για ένα κράτος που πετάει δεκάδες εκατομμύρια σε ασήμαντα πράγματα;)
-Αυτοί που επιβάλουν ή συστήνουν κωμικοτραγικά μέτρα (απαγόρευση ψαρέματος, μάσκες σε εξωτερικούς χώρους, διπλές μάσκες, απαγόρευση πρόσβασης στη θάλασσα).
-Αυτοί που αμέλησαν να ενισχύσουν την πρωτοβάθμια περίθαλψη και δεν επίταξαν τον ιδιωτικό τομέα.
-Αυτοί που έχουν ρίξει το πολιτικό τους βάρος στο να επιβάλουν πανευρωπαϊκά το εφιαλτικό μέτρο των υποχρεωτικών εμβολιασμών δια των «πιστοποιητικών εμβολιασμού».
-Αυτοί που μεταβάλλουν τον αριθμό των τεστ από μέρα σε μέρα.
-Αυτοί που δεν έκαναν εδώ και έναν χρόνο τίποτα για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς όπου μεταδίδεται ασύστολα ο κορονοϊός.
-Αυτοί που δημιούργησαν υψηλές προσδοκίες για ένα νέο εμβόλιο χωρίς δοκιμές σε βάθος χρόνου και δεν κατάφεραν καν να διαθέσουν επαρκείς ποσότητες από αυτό.
-Αυτοί που δεν μεριμνούν για τις ευπαθείς ομάδες (χρήστες ναρκωτικών, μετανάστες και άλλες).
-Αυτοί που εργαλειοποιούν τον covid και περνάνε νομοσχέδια για κατάργηση του οχτάωρου, τηλεργασίες, νομιμοποιήσεις αυθαιρέτων, ιδιωτικά πανεπιστήμια, καταστροφή του περιβάλλοντος, καζίνο, περιορισμό διαδηλώσεων, αύξηση αριθμού μαθητών ανά τάξη, ισοπέδωση ανώτατης εκπαίδευσης και δεκάδες άλλες αναχρονιστικές πρακτικές.
-Αυτοί που ενώ είμαστε κλεισμένοι στα σπίτια μας παίζουν παιχνίδια διαπραγματεύσεων με την Τουρκία και κάνουν κολοτούμπες στο Μακεδονικό.
-Αυτοί που... συμπτωματικά εφαρμόζουν πρακτικές εξόντωσης των μικρομεσαίων, των εμπόρων και της εστίασης σύμφωνα με το νεοφιλελεύθερο πρότυπο.
-Αυτοί που περιορίζουν τις διαδημοτικές μετακινήσεις, τα ωράρια λειτουργίας καταστημάτων, την άθληση και εφαρμόζουν απαγορεύσεις κυκλοφορίας ενισχύοντας τον τοπικό συνωστισμό και τελικά τη μετάδοση του ιού.
-Αυτοί που έκαναν μήνες για να διαθέσουν στα σχολεία μάσκες.
-Αυτοί που κατηγορούν για όλα εσένα, εμένα, τα παιδιά μας, τη δημοκρατία, την εκκλησία, τον αέρα, τη θάλασσα και την ελευθερία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση