GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΑΡΤΥΡΑΣ-ΚΛΕΙΔΙ! Βρέθηκε ο οδηγός ταξί για το τροχαίο έξω από την Βουλή...

Βρέθηκε ο οδηγός ταξί που αποτελεί μάρτυρα – κλειδί στο τροχαίο που έγινε την περασμένη Παρασκευή έξω από τη Βουλή, όπου τραυματίστηκε θανάσ...


Βρέθηκε ο οδηγός ταξί που αποτελεί μάρτυρα – κλειδί στο τροχαίο που έγινε την περασμένη Παρασκευή έξω από τη Βουλή, όπου τραυματίστηκε θανάσιμα ο 23χρονος οδηγός μοτοσικλέτας. 

Ο οδηγός ταξί κινείτο ακριβώς δίπλα από τον 23χρονο Ιάσονα, στην άνοδο της Βασιλίσσης Σοφίας (με κατεύθυνση προς το Χίλτον), την ώρα που το υπηρεσιακό όχημα συνοδείας της Ντόρας Μπακογιάννη χτύπησε τη μοτοσικλέτα.

Αυτός είναι και ο λόγος που από την πρώτη στιγμή η οικογένεια του 23χρονου απηύθυνε δημοσίως έκκληση να βρεθεί ο συγκεκριμένος οδηγός ταξί και να καταθέσει στις αρχές όλα όσα είδε.

Σύμφωνα με το «Open», ο οδηγός ταξί εντοπίστηκε από την Αστυνομία και θα καταθέσει την Τρίτη στην Αστυνομία όλα όσα είδε για το τροχαίο.

Επίσης, ένας οδηγός κούριερ που περνούσε, επίσης, από το σημείο εντοπίστηκε και φέρεται να έχει ήδη καταθέσει στις Αρχές. Όπως ισχυρίζεται, ο 23χρονος πέρασε με πράσινο όταν συνέβη το τροχαίο.

Μάλιστα, όπως φαίνεται σε βίντεο ντοκουμέντο, τα κρίσιμα εκείνα λεπτά, παρά τη σοβαρότητα των λεγομένων του, ο αρχιφύλακας της τροχαίας στο σημείο προτίμησε να τον επιπλήξει επειδή δεν φορούσε κράνος, παρά να καταγράψει τη μαρτυρία του για το τροχαίο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση