GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΦΗΜΕΡΙΑ χωρίς προσωπικό! ΧΑΟΣ και απελπιστική κατάσταση στον "Ερυθρό Σταυρό"...

Σε οριακή κατάσταση βρίσκονται τα νοσοκομεία της Αττικής. Μετά το Τζάνειο, όπου οι γιατροί στήνουν ράντζα στους διαδρόμους για την αποψινή ε...


Σε οριακή κατάσταση βρίσκονται τα νοσοκομεία της Αττικής. Μετά το Τζάνειο, όπου οι γιατροί στήνουν ράντζα στους διαδρόμους για την αποψινή εφημερία, σειρά πήρε ο Ερυθρός Σταυρός, η διοίκηση του οποίου ενημέρωσε τους γιατρούς και νοσηλευτές που το νοσοκομείο τίθεται σε εφημερία απροειδοποίητα. 

Το νοσοκομείο, που δέχεται μόνο περιστατικά covid-19, δεν βρισκόταν στη λίστα με τα εφημερεύοντα νοσοκομεία. Ωστόσο μπαίνει σε εφημερία χωρίς το απαιτούμενο προσωπικό.

Χαρακτηριστικό  είναι το γεγονός πως η διοίκηση ζήτησε, σύμφωνα με πληροφορίες, από «επιταγμένους» και ειδκευόμενους γιατρούς να παραμείνουν ή να βρεθούν στον Ερυθρό Σταυρό προκειμένου να παράσχουν τις υπηρεσίες τους.

Το νοσοκομείο έχει μεν περίπου 190 κλίνες διαθέσιμες, ωστόσο οι 14 κλίνες ΜΕΘ έχουν γεμίσει.

Ο γενικός γραμματέας της ΟΕΝΓΕ, Παναγιώτης Παπανικολάου με ανάρτησή του στο twitter εξέπεμψε σήμα κινδύνου. Το τελευταίο δεκαήμερο στο Λαϊκό Νοσοκομείο δύο άνθρωποι πέθαναν περιμένοντας να αδειάσει κρεβάτι ΜΕΘ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση