GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παράδειγμα εξευτελισμού της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας εκπόρνευσης...

Της Ιωάννας Υψηλάντη " Καλώς τα ναυτάκια τα ζουμπουρλούδικα! " Μ΄αυτό το αθάνατο κινηματογραφικό σλόγκαν καλωσόριζαν τον 6ο στόλο ...

Της Ιωάννας Υψηλάντη

"Καλώς τα ναυτάκια τα ζουμπουρλούδικα!"
Μ΄αυτό το αθάνατο κινηματογραφικό σλόγκαν καλωσόριζαν τον 6ο στόλο των ΗΠΑ οι "κράχτες" των χαμαιτυπείων και οι πόρνες της... Τρούμπας.
Το παράδειγμα του εξευτελισμού της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας εκπόρνευσης είχε δώσει, από το 1945, ο μετακατοχικός πρωθυπουργός της Ελληνικής αμερικανικής αποικίας, Παν. Κανελλόπουλος, παρουσιάζοντας, στον Αμερικανό στρατηγό Τζέιμς Βαν Φλιτ, τους Έλληνες στρατιώτες,  αναφωνώντας: "Στρατηγέ μου, ιδού ο στρατός σας!"
Μετά από δεκαετίες "εκσυγχρονισμού" ιδεών και γλώσσας, "ενημερωτικού μασάζ" και ιστορικών παραποιήσεων, το αμίμητο κινηματογραφικό σλόγκαν έγινε "επίσκεψη του πρωθυπουργού, στο αμερικανικό αεροπλανοφόρο "Αϊζενχάουζερ", που, σημειωτέον, μόλις είχε λάβει μέρος σε κοινές ασκήσεις με την Τουρκία.
Και όσο αναρωτιόμουν, τι να σκεφτόταν, άραγε ο Κούλης, όσο βάδιζε, μπροστά στο Αμερικανικό στρατιωτικό άγημα, σαν νάχε καταπιεί σκουπόξυλο, δεν μπόρεσα ν΄αποφύγω και την παράλληλη σκέψη, αν και με ποιο SMS πήραν άδεια επιβίβασης οι τοπικές πόρνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση