GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΡΜΑΤΟΠΛΕΓΜΑΤΑ! ΜΕΤΑ το διαβατήριο εμβολιασμού, το (εφιαλτικό) «βραχιόλι ελευθερίας»...

Βασίλειος Τσάμης   Το Ισραήλ απο χθες, Δευτέρα, εισήγαγε το «βραχιόλι ελευθερίας». Όποιος ταξιδιώτης φτάνει στο Ισραήλ αντί διαμονής 14 μέρε...


Βασίλειος Τσάμης 
Το Ισραήλ απο χθες, Δευτέρα, εισήγαγε το «βραχιόλι ελευθερίας».
Όποιος ταξιδιώτης φτάνει στο Ισραήλ αντί διαμονής 14 μέρες σε ένα ξενοδοχείο καραντίνας που διοικείται από τον στρατό, θα φοράει το βραχιόλι και θα μπορεί έτσι να περάσει την καραντίνα στο σπίτι του.
Η συσκευή θα ειδοποιεί τις αρχές εάν οι συμμετέχοντες φύγουν από το σπίτι που δήλωσαν.
Το μέτρο έχει προκαλέσει ανησυχίες σε ότι αφορά την παραβίαση της ιδιωτικής ζωής καθώς έχει ενεργό ρόλο και η υπηρεσία κατασκοπείας Shin Bet στην ανίχνευση των επαφών.
Είναι εμφανές ότι με άλλοθι την υγειονομική κρίση προωθούν ένα μοντέλο κρατικής λειτουργίας το οποίο έχει ως στόχο τον απόλυτο έλεγχο των κοινωνιών, με το Ισραήλ να έχει μετατραπεί σε κέντρο δοκιμής.
Το «βραχιόλι ελευθερίας» και το διαβατήριο εμβολιασμού είναι μέτρα που κινούνται προς αυτήν την κατεύθυνση.
Μετά το βραχιόλι ελευθερίας, το εμβόλιο ελευθερίας και το διαβατήριο ελευθερίας, μην απορήσετε αν δείτε συρματοπλεγματα ελευθερίας, χειροπεδες ελευθερίας κτλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση