GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΓΙΑΤΙ ο εμβολιασμός δεν είναι πανάκεια στην anti Covid-19 μάχη...»

Βασίλειος Τσάμης   Πριν λίγες μέρες ο σύμβουλος επι θεμάτων υγείας του Λευκού Οίκου Michael Osterholm είπε ότι ο anti-covid εμβολιασμός δεν ...


Βασίλειος Τσάμης 
Πριν λίγες μέρες ο σύμβουλος επι θεμάτων υγείας του Λευκού Οίκου Michael Osterholm είπε ότι ο anti-covid εμβολιασμός δεν παρέχει απόλυτη προστασία και συνέστησε στους Αμερικανούς να αποφεύγουν τα αεροπορικά ταξίδια εάν είναι «μη απαραίτητο».
Ο Osterholm προειδοποίησε επίσης για τις παραλλαγές Covid- 19 που δημιουργούν μια «νέα πανδημία» και ένα «τέταρτο κύμα»
Λαμβάνοντας υπόψη τις δηλώσεις του Αμερικανού επιστήμονα μπορεί κάποιος να πει ότι τα εμβόλια δεν δημιουργούν ασπίδα προστασίας για όλους τους εμβολιαζόμενους, όπως λανθασμένα έχει περάσει ως άποψη στην κοινή γνώμη, καθώς το επίπεδο αντισωμάτων που παράγει ο οργανισμός μπορεί να διαφέρει σημαντικά απο άτομο σε άτομο και αυτό είναι αποτέλεσμα πλέγματος παραγόντων.
Η αυξημένη κατανάλωση τροφίμων χαμηλής διατροφικής αξίας και η έλλειψη άσκησης είναι βασικοί εξωγενείς παράγοντες που δεν συμβάλουν στην διατήρηση ενός δυνατού ανοσοποιητικού συστήματος.
Κατά συνέπεια, ο εμβολιασμός δεν είναι πανάκεια στην anti Covid-19 μάχη, όπως προβάλλεται.
Μειώνει τον κίνδυνο βαριάς λοίμωξης σε κάποιους ανθρώπους με άγνωστο για την ώρα αν θα παράγει μακροπρόθεσμες παρενέργειες , οταν την ίδια στιγμή ένα μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού αντιμετωπίζει τον ιό με ίδιες δυνάμεις.
Στα αρνητικά του εμβολιαστικού προγράμματος έχει προστεθεί και η οργανωμένη προσπάθεια των επίσημων αρχών να κουκουλώσουν τις βραχυπρόθεσμες παρενέργειες των εμβολίων.
Εν τω μεταξύ, ενα θέμα που εγείρει ηθικά και άλλα ερωτήματα είναι και οι δοκιμές εμβολίων σε παιδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση