GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΟΜΟΛΟΓΙΑ από τον Γάλλο υπουργό Υγείας! «Το εμβόλιο δεν εμποδίζει τη μετάδοση του ιού σε τρίτους...»

Μπορούν τα άτομα που εμβολιάστηκαν κατά του Covid-19 να αποκτήσουν το δικαίωμα να κινούνται παρά τους κανόνες που περιορίζουν την κυκλοφορί...



Μπορούν τα άτομα που εμβολιάστηκαν κατά του Covid-19 να αποκτήσουν το δικαίωμα να κινούνται παρά τους κανόνες που περιορίζουν την κυκλοφορία στη χώρα; 

Ένας 80χρονος πολίτης της Γαλλίας ο οποίος έλαβε δύο δόσεις του εμβολίου Pfizer, είχε ζητήσει από τους δικηγόρους του να υποβάλουν αίτημα στο Συμβούλιο της Επικρατείας που πρέπει να αποφανθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας, αποκάλυψε το Europe 1.

Ο κίνδυνος "ad vitam æternam περιορισμός"
"Το ερώτημα είναι αν είναι δικαιολογημένο να περιορίζονται οι εμβολιασμένοι άνθρωποι", δήλωσε ο δικηγόρος του Henri de Lagarde . "Ο περιορισμός στοχεύει στην αποφυγή πίεσης στο νοσοκομείο, στην αποφυγή της ύπαρξης πάρα πολλών ασθενών στις μονάδες εντατικής θεραπείας. Ωστόσο, όταν εμβολιάζεστε, σίγουρα δεν θα αναπτύξετε μια σοβαρή μορφή του Covid-19. "
Το Me de Lagarde εγείρει έναν άλλο στόχο περιορισμού, δηλαδή «τον περιορισμό της κυκλοφορίας του ιού και επομένως των κοινωνικών αλληλεπιδράσεων. Μπορούν τα άτομα που έχουν εμβολιαστεί να μεταδώσουν τον ιό; Στην επιστημονική κατάσταση, ο εμβολιασμός επιτρέπει μείωση της μεταδοτικότητας. " Σύμφωνα με τον δικηγόρο, τα εμβολιασμένα άτομα που φορούν τη μάσκα και σέβονται τις χειρονομίες εμποδίων δεν χρειάζεται να περιορίζονται.
Εάν εξακολουθεί να υπάρχει κίνδυνος μετάδοσης, αυτό δεν μπορεί να δικαιολογήσει τον περιορισμό, αλλιώς θα ήταν απαραίτητο "ad vitam æternam περιορισμός" , σχολιάζει ο Henri de Lagarde.


Στην απάντησή του ο Υπουργός Αλληλεγγύης και Υγείας, Olivier Véran, επισημαίνει ότι οι βεβαιότητες σχετικά με τη μεταδοτικότητα του ιού θα καθοριστούν σε δύο χρόνια, αναφέρει ο δικηγόρος.

Τα επιχειρήματα του Olivier Véran
Ο Olivier Véran θεωρεί ότι είναι πρόωρο στην επιστήμη η διάκριση των «κανόνων που σχετίζονται με τους περιορισμούς κυκλοφορίας, ανάλογα με το εάν οι άνθρωποι έχουν λάβει ή όχι δόσεις εμβολίων» , αναφέρει το Europe 1. Σύμφωνα με το ραδιόφωνο, ο υπουργός παρέχει στα σύντομα αυτά τα επιχειρήματα :
  • «Μερική αποτελεσματικότητα των εμβολίων» .
  • "Η αναποτελεσματικότητα των εμβολίων έχει καταστεί ιδιαίτερα σημαντική λόγω της εμφάνισης νέων παραλλαγών" .
  • "Τα εμβολιασμένα άτομα είναι επίσης εκείνα που είναι πιο εκτεθειμένα σε σοβαρές μορφές και θάνατο σε περίπτωση αρχικής αναποτελεσματικότητας του εμβολίου ή μετά τον εμβολιασμό της εκ νέου μόλυνσης ή της μολυσματικότητας μιας παραλλαγής" .
  • "Το εμβόλιο δεν εμποδίζει τη μετάδοση του ιού σε τρίτους" .
  • "Η επίδρασή του "στην εξάπλωση του ιού δεν είναι ακόμη γνωστή" .


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση