GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ! ΝΕΑ κοσμοσυρροή στο κέντρο της Θεσσαλονίκης...

Με περιπολικά και ομάδες ΔΙ.ΑΣ η Ελληνική Αστυνομία επιχείρησε για άλλη μια φορά, το βράδυ της Κυριακής, να «σπάσει» τον καθιερωμένο συνωστι...


Με περιπολικά και ομάδες ΔΙ.ΑΣ η Ελληνική Αστυνομία επιχείρησε για άλλη μια φορά, το βράδυ της Κυριακής, να «σπάσει» τον καθιερωμένο συνωστισμό που παρουσιάζεται στα κεντρικά σοκάκια της Θεσσαλονίκης.  

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα Thesstoday.gr, η εκτόνωση των κατοίκων από το πολύμηνο lockdown οδηγεί σε εκ νέου εικόνες συγχρωτισμού έξω από τα μπαρ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για ένα take away ποτό. Στη Μητροπόλεως και τα γύρω στενά -Καρόλου Ντηλ και Προξένου Κορομηλά- βρέθηκαν εκατοντάδες άτομα που εκμεταλλεύτηκαν την καλοκαιρία και βγήκαν για ένα… χαλαρό ποτάκι, με τις εικόνες να θυμίζουν εποχές προ κορονοϊού.

Η Ελληνική Αστυνομία το βράδυ της Κυριακής επιχείρησε στο σημείο με ομάδες των ΔΙ.ΑΣ αλλά και περιπολικά να διαλύουν τον συνωστισμό, ενώ έγιναν και οι απαραίτητες συστάσεις στους πολίτες για να μη βρίσκεται ο ένας πάνω στον άλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση