GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΡΦΙΤΣΑ! ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ ΠΑΡΤΙ κι απόψε στις πλατείες της Αθήνας...

«Συνωστισμός »  επικρατεί σε πλατείες της Αθήνας το βράδυ του Σαββάτου, ενώ καρφίτσα δεν πέφτει ούτε σε πεζόδρομους περιοχών που θεωρούνται ...


«Συνωστισμός» επικρατεί σε πλατείες της Αθήνας το βράδυ του Σαββάτου, ενώ καρφίτσα δεν πέφτει ούτε σε πεζόδρομους περιοχών που θεωρούνται στέκια της νεολαίας όπως το Κουκάκι.

Για δεύτερη μέρα στη σειρά επαναλαμβάνεται το ίδιο σκηνικό, με νεαρά -κυρίως- άτομα να συνωστίζονται σε αυτοσχέδια κορονοπάρτι στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις, χωρίς μάσκες και μέτρα προστασίας.

Πέραν της πλατείας Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη, στο «παιχνίδι» μπήκαν και άλλες περιοχές, όπως η πλατεία Αγίας Ειρήνης, αλλά και το Κουκάκι. Νωρίτερα και πριν την απαγόρευση κυκλοφορίας φωτογραφικά ντοκουμέντα έδειχναν πολύ κόσμο και στα Εξάρχεια το απόγευμα.

Αντίθετα, στο Κουκάκι, στον πεζόδρομο Δράκου, εκατοντάδες άτομα έχουν συγκεντρωθεί έξω από bar αργά το βράδυ. Από το αστυνομικό τμήμα Ακροπόλεως, αν και  βρίσκεται σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων, δεν είχε υπάρξει καμία αντίδραση.

Παρόμοια εικόνα και στο πεζόδρομο Γεωργάκη Ολυμπίου, όπου κόσμος με ποτά στο χέρι συγκεντρώνεται έξω από μαγαζιά, τα οποία μέχρι αργά το βράδυ του Σαββάτου παραμένουν ανοιχτά.

Οι εξαιρετικές για την εποχή καιρικές συνθήκες στις περισσότερες περιοχές της χώρας και η ασυγκράτητη διάθεση του κόσμου, μετά τόσους μήνες περιοριστικών μέτρων, δημιουργούν εκρηκτικό μείγμα.

Τι και αν χθες, Παρασκευή, η αστυνομία περικύκλωσε από νωρίς την πλατεία Βαρνάβα, στο Παγκράτι, όπου ο συνωστισμός αποτελούσε τις τελευταίες ημέρες καθημερινό φαινόμενο, οι υπόλοιπες πλατείες γέμισαν με εκατοντάδες -αν όχι χιλιάδες- ανθρώπους, με τα μέτρα προστασίας να… πηγαίνουν περίπατο.

«Της Μυκόνου» γίνεται σε Αγίας Ειρήνης και στο Περιστέρι
Βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο δείχνουν ξέφρενα πάρτι στην πλατεία Αγίας Ειρήνης και στο Περιστέρι.

Τα Εξάρχεια… τηρούν τα μέτρα
Αντίθετα η εικόνα στην «ανήσυχη» πλατεία και στο «γκέτο» -όπως αρκετοί το αποκαλούν- των Εξαρχείων το βράδυ του Σαββάτου ήταν  υποδειγματική.

2 σχόλια

  1. Δρ. Ντέρεκ Κνάους Ο COVID είναι ψέμα. Οι ασθενείς έχουν γρίπη A ή B.mp4

    .

    https://vimeo.com/536894194


    ΡΕ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΕΣ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε πάρτι με ημίγυμνες χορεύτριες ο Αρχηγός Πυροσβεστικής του Μητσοτάκη! (βίντεο)
    .
    http://www.oparlapipas.gr/2021/04/se-parti-me-imigymnes-horeytries-o-arhigos-pyrosvestikis%20.html....

    .
    EΔΩ ΞΕΝΥΧΤΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑ.......ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση