GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΝΟΙΓΟΥΝ (από αύριο κιόλας) τα εμπορικά κέντρα και τα κέντρα αισθητικής...

Στην απόφαση να λειτουργήσουν από αύριο κιόλας εμπορικά κέντρα και κέντρα αισθητικής προχώρησε η κυβέρνηση, έπειτα απ’ το «πράσινο φως» που ...


Στην απόφαση να λειτουργήσουν από αύριο κιόλας εμπορικά κέντρα και κέντρα αισθητικής προχώρησε η κυβέρνηση, έπειτα απ’ το «πράσινο φως» που άναψε η Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων.  

Είχε προηγηθεί η σχετική εισήγηση του υπουργείου Ανάπτυξης προς την Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων με το επιχείρημα ότι προκαλείται αθέμιτος ανταγωνισμός στην αγορά, ενώ εκπρόσωποι των malls, των εκπτωτικών χωριών, των Outlets κ.ο.κ. είχαν απευθύνει έκκληση προκειμένου να προλάβουν να λειτουργήσουν έστω κάποιες ημέρες μέσα στην πασχαλινή περίοδο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το click away και το click inside θα παραμείνει. Μάλιστα τόσο η ΠΕ Θεσσαλονίκης, όσο και η ΠΕ Κοζάνης θα ενταχθούν και στη μέθοδο του click inside, δηλαδή των προκαθορισμένων ραντεβού για έρευνα αγοράς.

Το απόγευμα της Παρασκευής στις 6 το απόγευμα, θα γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις κατά την ενημέρωση του υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό, στην οποία θα συμμετέχει και ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, Παναγιώτης Σταμπουλίδης προκειμένου να προβεί στις επίσημες ανακοινώσεις αλλά και να αναλύσει τους όρους λειτουργίας των εμπορικών κέντρων.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση