GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτοδυναμία εξασφαλίζει ο Εντι Ράμα στην Αλβανία...

Ανανέωση της θητείας του στη θέση του πρωθυπουργού στην Αλβανία  εξασφαλίζει ο Έντι Ράμα, παρότι τα Exit Poll έδειχναν ντέρμπι μεταξύ των Σ...



Ανανέωση της θητείας του στη θέση του πρωθυπουργού στην Αλβανία  εξασφαλίζει ο Έντι Ράμα, παρότι τα Exit Poll έδειχναν ντέρμπι μεταξύ των Σοσιαλδημοκρατών και του Δημοκρατικού Κόμματος που κινείται στην κεντροδεξιά. 
Υπήρξαν μάλιστα και προβλέψεις κατά την ανακοίνωση των Exit Poll που έδιναν το κόμμα του νυν πρωθυπουργού δεύτερο, με ποσοστό 43%, έναντι 46% για το Δημοκρατικό Κόμμα της Αλβανίας. Ωστόσο, οι προβλέψεις αυτές δεν επιβεβαιώθηκαν στην κάλπη.
Σύμφωνα με την τελευταία ενσωμάτωση 3.047 εκλογικών κέντρων, έναντι συνόλου 5.199, ο Εντι Ράμα εμφανίζεται να προηγείται με ποσοστό 48,8% έναντι 39,3% για το Δημοκρατικό Κόμμα. Αν το εκλογικό αποτέλεσμα εξακολουθήσει με αυτόν τον τρόπο, φαίνεται πως το Σοσιαλδημοκρατικό κόμμα θα εξασφαλίσει τελικά την πλειοψηφία στη Βουλή της Αλβανίας.


1 σχόλιο

  1. Εχει και εκει ηλιθιους,εκπαιδευμενους απο εμας,μη νομιζετε.[Εκτος απο αυτους που τα παιρνουνε]

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση