GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΜΙΣΕΛ! ΔΥΟ ΑΝΔΡΕΣ κατώτεροι των περιστάσεων...

Krikor Tsakitzian   Εσκεμμένα ο Ερντογάν, δεν προέβλεψε να υπάρχει επίσημη θέση δίπλα του για την Πρόεδρο της Commission κ. Φον Ντερ Λάϊεν. ...

Krikor Tsakitzian 
Εσκεμμένα ο Ερντογάν, δεν προέβλεψε να υπάρχει επίσημη θέση δίπλα του για την Πρόεδρο της Commission κ. Φον Ντερ Λάϊεν. Επιβεβαίωσε τη θέση του, για το ρόλο της γυναίκας στην Τουρκική κοινωνία. Με τη στάση του αυτή, αιτιολόγησε γιατί η χώρα του αποχώρησε από τη Σύμβαση της Κωνσταντινούπολης για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών. Γιατί θεωρεί τις γυναίκες κατώτερα όντα, τα οποία ο ηγέτης της Τουρκίας απαξιώνει με τον πιο χυδαίο τρόπο, όπως για παράδειγμα στο πρόσωπο της Ευρωπαίας Πρόεδρου της Commission.
Το ερώτημα είναι, καλά ο Ερντογάν, γνωρίζουμε ποιος είναι.
Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Σαρλ Μισέλ, πόσο χειρότερος του Ερντογάν μπορεί να είναι; Με τη στάση του Τούρκου ηγέτη, προσβάλλεται κατάφορα η ίδια η Ευρωπαϊκή Ένωση και οι πολίτες της, τους οποίους εκπροσωπούν οι δυο πρόεδροι. Διαπομπεύεται η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου με την άξεστη συμπεριφορά του Τούρκου Προέδρου, για την οποία δεν υπάρχει θέση στο τραπέζι των επίσημων συνομιλητών, λόγω του ότι είναι γυναίκα.
Κι ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ, αντί να σηκωθεί να παραχωρήσει τη θέση του στη συνάδελφό του, γεγονός που θα έβαζε στη θέση του τον Τούρκο Πρόεδρο και θα έδινε απάντηση στην προσβολή που τους έκανε, κάθισε αναισθήτως να παρακολουθεί την αμηχανία της Φον Ντερ Λάιεν κι έγινε ίδιος με τον Ερντογάν.
Δυο άνδρες κατώτεροι των περιστάσεων μπρος σε μια γυναίκα που πήγε στο «Σαράι του Πασά», ως εκπρόσωπος της Γηραιάς Ηπείρου και της φέρθηκαν με τον πιο προσβλητικό τρόπο.
Τέτοια ανδρείκελα βρίσκονται στα ηνία της εξουσίας των Ευρωπαϊκών θεσμών και τα πάνε μια χαρά με το άλλο ανδρείκελο που ηγείται της Τουρκίας, το οποίο λόγω μεγαλομανίας και ναρκισσισμού, νομίζει ότι μπορεί να ποδοπατά τους πάντες και τα πάντα και να τους προσβάλλει κατ’ αυτό τον τρόπο. Μ’ αυτόν ετοιμαζόμαστε να συνομιλήσουμε τις επόμενες ημέρες για δίκαιο και αρχές, τρομάρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση