GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΜΠΟΤΗΔΕΣ! Από ένα κρούσμα την 1η Μαΐου, η Κέρκυρα έφτασε τα ...43

"Φέτος σε τίποτα η Κέρκυρα δεν θύμιζε lockdown. Ό,τι συνέβαινε το 2017, 2018, 2019 συνέβη στην Κέρκυρα το 2021" σημείωσε ο διευθ. ...


"Φέτος σε τίποτα η Κέρκυρα δεν θύμιζε lockdown. Ό,τι συνέβαινε το 2017, 2018, 2019 συνέβη στην Κέρκυρα το 2021" σημείωσε ο διευθ. σύμβουλος του Corfu Channel, Ιωάννης Ρεβύθης για το φετινό Πάσχα.
Οι Κερκυραίοι αψήφισαν τα μέτρα για τήρηση αποστάσεων και συνωστίστηκαν για να παρακολουθήσουν το έθιμο των μπότηδων στη Σπιανάδα. Με την Αστυνομία παρούσα.
Κι έτσι η Κέρκυρα από το 1 κρούσμα την 1η Μαϊου, προχτες έφτασε τα 43 νέα κρούσματα κορoνοϊού. 

Μέσα σε 5 ημέρες η Κέρκυρα κατέγραψε συνολικά 76 κρούσματα κορονοϊού όταν την αντίστοιχη εποχή πέρσι τα κρούσματα ήταν μηδενικά.

Παρά το γεγονός πως το "Χριστός Ανέστη" εψάλη στις 9 το βράδυ όπως όριζε η Ιερά Σύνοδος, ακριβώς τα μεσάνυχτα του Μ. Σαββάτου, ο ουρανός γέμισε βεγγαλικά και η Πάνω Πλατεία με πλήθος κόσμου.
"Για να περάσει τόσος κόσμος και να φτάσει στην πλατεία από κάπου περνούν. Όλα αυτά συνέβησαν 12 το βράδυ με απαγόρευση. Όλοι το σκύλο τους βόλτα έβγαλαν;" συμπλήρωσε ο κ. Ρεβύθης.

"Θα έπρεπε ν’ αποφευχθεί να πεταχτούν κανάτες και ν’ αποφευχθεί να γίνει το οτιδήποτε γιατί όταν περιμένεις ν’ ανοίξεις τον τουρισμό και ζεις από τον τουρισμό, φυλάς τα ρούχα σου, που λένε, για να έχεις τα μισά" τόνισε κάτοικος του νησιού. 

"Πονοκέφαλο" στους επίσημους φορείς του νησιού προκαλούν και τα εξαιρετικά χαμηλά ποσοστά εμβολιασμού των κατοίκων μια ανάσα πριν από την έναρξη του τουρισμού.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση