GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ 40 ΚΙΛΑ!» Ο Μένιος Φουρθιώτης μιλά (για μισή ώρα) μέσα από τη φυλακή...

«Έχασα 12 κιλά μέσα στη φυλακή και ζυγίζω 40 κιλά», είπε μέσα από τη φυλακή του Κορυδαλλού ο προφυλακισμένος Μένιος Φουρθιώτης.  Στην εκπομ...



«Έχασα 12 κιλά μέσα στη φυλακή και ζυγίζω 40 κιλά», είπε μέσα από τη φυλακή του Κορυδαλλού ο προφυλακισμένος Μένιος Φουρθιώτης. 

Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», αναφερόμενος στα δημοσιεύματα ότι πήγε στο Δρομοκαΐτειο, ο Μένος Φουρθιώτης είπε χαρακτηριστικά: «Πήγα για εξετάσεις και όχι για να νοσηλευτώ καθώς πάσχω από ψυχογενή νευρική ανορεξία από το 2008».

«Ακολουθώ ειδική αγωγή και διατροφή για να αντιμετωπίζω το πρόβλημα. Ζήτησα ένα νερό από το νοσοκομείο και δεν μου το έδωσαν. Μου έδωσαν ένα μπουκαλάκι οι αστυνομικοί που με συνόδευαν. Ό,τι ακούγεται για εμένα και για τις... απαιτήσεις, δεν ισχύει και μπορείτε να ρωτήσετε».

Στη φυλακή έχασα 12 κιλά – Έχω μείνει 40
«Υπάρχει μία μητέρα τώρα που ακούει. Εγώ πήγα στο νοσοκομείο για να πάρω την αγωγή και να εξετάσουν πως είναι η υγεία μου καθώς είμαι περίπου ένα μήνα στις φυλακές. Οι γιατροί μου συνέστησαν να ακολουθήσω την ειδική αγωγή, να παρακολουθούμε συχνά από τους γιατρούς», ανέφερε ο ίδιος προσθέτοντας πως έχασε 12 κιλά στη φυλακή και πως έχει φτάσει στα 40 κιλά.

Σχετικά με την καταγγελία ότι δεν του έδωσαν καν νερό στο Δρομοκαϊτειο, ο Φουρθιώτης τόνισε πως «Ζήτησα ένα νερό. Δεν μου το προσέφεραν στο Δρομοκαΐτειο, επίσης δεν μ ζήτησαν να νοσηλευτώ. Αντιθέτως οι αστυνομικοί προσφέρθηκαν να μ δώσουν το δικό τους νερό. Ο κ. Γιαννάκος έχει παραβιάσει το θέμα του ιατρικού απορρήτου, ο οποίος ψεύδεται και δεν έχει δικαίωμα να έχει πρόσβαση στον ιατρικό μου φάκελο».

Για τις συνθήκες στη φυλακή, σημείωσε ότι «δεν έχω ειδική μεταχείριση στις φυλακές Κορυδαλλού. Δεν έχω κανένα παράπονο από την κράτησή μου. Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι φροντίζουν προσωπικά κάθε κρατούμενο. Ο κ. Οικονόμου και η κ. Νικολάου έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά στις φυλακές».

Επίσης, σχολιάζοντας τις κατηγορίες είπε ότι σέβεται την απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα. «Τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως ακούγονται», ενώ αναφέρθηκε και στον Μιχάλη Γιαννάκο τονίζοντας ότι «δεν μπορεί να βγάζει στον αέρα τα προσωπικά μου δεδομένα ούτε να σπάει το ιατρικό μου απόρρητο».

Η συνέντευξη στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με την Ζήνα» που έδωσε από τις φυλακές του Κορυδαλλού στις οποίες κρατείται, ο Μένιος Φουρθιώτης κράτησε για πάνω από μισή ώρα, προκαλώντας αντιδράσεις στα social media για το πως είναι δυνατόν ένας άνθρωπος που είναι προφυλακισμένος να έχει πρόσβαση σε συσκευή επικοινωνίας για τόση ώρα.

1 σχόλιο

  1. Μην απορρειτε.Οταν οι 156 ψηφισουν και την αποποινικοποιηση της παιδοφιλιας κτηνοβασιας κλπ θα κανουν και μια τροπολογια για βιπ νταβατζηδες οπως ο λεγαμενος,και για γαλα αλεπους,και δορυφορικα ταπερ και για τζακουζι που τσουζει.Αλλωστε εχουμε τη σουγκαρ μαμμυ που ξοδευει αβερτα.Ολο και κανενα ψιλικατζιδικο θα πουλαει πισινες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση