GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ! Εγκεφαλικά νεκρή η 44χρονη που έπαθε θρόμβωση μετά τον εμβολιασμό...

Σβήνουν δυστυχώς οι τελευταίες ελπίδες για την 44χρονη Γλυκερία, η οποία νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσο...


Σβήνουν δυστυχώς οι τελευταίες ελπίδες για την 44χρονη Γλυκερία, η οποία νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου ύστερα από τον εμβολιασμό της με AstraZeneca. Σύμφωνα με την οικογένειά της, η 44χρονη είναι εγκεφαλικά νεκρή. Από το νοσοκομείο, ωστόσο, εξηγούν ότι η κατάσταση της 44χρονης είναι εξαιρετικά κρίσιμη.

Την ίδια ώρα, συντετριμμένος ο σύζυγός της, δεν μπορεί να πιστέψει ότι η 44χρονη, μητέρα τριών παιδιών, μπήκε ξαφνικά σε αυτή τη δοκιμασία.

«Οι γιατροί με κάλεσαν και μου είπαν ότι υπάρχει εγκεφαλική αιμορραγία και το χειρουργείο θα ήταν μια τελευταία προσπάθεια, θα μπορούσε ο,τιδήποτε να συμβεί και να πεθάνει στη διάρκεια της επέμβασης. Τα νέα δεν είναι καλά… Μου είπαν ότι τώρα πλέον τις επόμενες μέρες θα επέλθει ο εγκεφαλικός θάνατος» ανέφερε ο ίδιος μιλώντας σε τοπικό μέσο.

Συνεχίζεται η διερεύνηση του περιστατικού, καθώς τα συμπτώματα εκδηλώθηκαν μετά τον εμβολιασμό της 44χρονης.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση