GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΡΩΗΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ! Στον ΣΥΡΙΖΑ προσχώρησε ο Συμεών Κεδίκογλου...

Στον ΣΥΡΙΖΑ προσχωρεί ο πρώην υφυπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Συμεών Κεδίκογλου, ο οποίος είχε συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα. Ο κ. Κεδίκο...



Στον ΣΥΡΙΖΑ προσχωρεί ο πρώην υφυπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Συμεών Κεδίκογλου, ο οποίος είχε συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα.


Ο κ. Κεδίκογλου γνωστοποίησε το γεγονός μέσω facebook γράφοντας ότι «φορέας σήμερα της δημοκρατικής παράταξης είναι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και φυσικός επικεφαλής και εκφραστής ο πρόεδρός του Αλέξης Τσίπρας». Προσθέτει δε ότι «υπηρετώντας αυτή την παράταξη όλη μου τη ζωή και έχοντας μια κρυστάλλινη διαδρομή, αισθάνομα χρέος ν’ ανταποκριθώ στο κάλεσμα κι ενώων τις δυνάμεις μου για τον κοινό σκοπό».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Συμεών Κεδίκογλου έχει ως εξής:
«Καθώς η πανδημία θα υποχωρεί, θα αποκαλύπτεται όλο και περισσότερο το πρόσωπο της διαχρονικής δεξιάς: η έλλειψη σεβασμού στους θεσμούς, ο πελατειασμός, η ανάλγητη πολιτική εναντίων των πολλών αδύναμων και υπέρ λίγων ισχυρών.
»Απέναντι στέκονται όσοι αυτοχαρακτηρίζονται προοδευτικοί πολίτες: από την αριστερά έως και το κέντρο, τους ενώνει η κοινή διαδρομή αγώνων για κοινωνική δικαιοσύνη.
»Παραμερίζοντας επιμέρους διάφορες πρέπει να ενωθούν και να συμπαραταχθούν ώστε να αποτυπωθεί στις επόμενες εκλογές αυτό που στον τόπο μας ιστορικά αποτελεί κοινωνική πλειοψηφία.
»Φορέας σήμερα της δημοκρατικής παράταξης είναι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και φυσικός επικεφαλής και εκφραστής ο πρόεδρος του Αλέξης Τσίπρας.
»Υπηρετώντας αυτή την παράταξη όλη μου τη ζωή, έχοντας μια κρυστάλλινη διαδρομή, αισθάνομαι χρέος να ανταποκριθώ στο κάλεσμα κι ενώνω τις δυνάμεις μου για τον κοινό σκοπό. Σ αυτήν την πορεία ξανασυναντώ και καλώ παλιούς και νέους φίλους σε ελπιδοφόρους αγώνες!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση