GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΟΛΕΣ από Κύρτσο και Κουμουτσάκο για την αυξανόμενη εγκληματικότητα...

Mε χθεσινές τους αναρτήσεις στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης τόσο ο ευρωβουλευτής, Γιώργος Κύρτσος, όσο και ο βουλευτής και πρώην υπουργός Γιώργ...


Mε χθεσινές τους αναρτήσεις στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης τόσο ο ευρωβουλευτής, Γιώργος Κύρτσος, όσο και ο βουλευτής και πρώην υπουργός Γιώργος Κουμουτσάκος, άφησαν σαφείς αιχμές κατά του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, αναφέροντας τα επαναλαμβανόμενα φαινόμενα εγκληματικών ενεργειών, σε πολλές περιπτώσεις μέρα μεσημέρι.

Συγκεκριμένα ο Γ. Κύρτσος έγραψε: «Ξεκαθάρισμα λογαριασμών και στη Μεταμόρφωση με εν ψυχρώ δολοφονία με τη μέθοδο εξόντωσης του Καραιβάζ. Άνω Καλαμάκι, Ζάκυνθος,Γλυκά Νερά, Μεταμόρφωση. Η ΕΛΑΣ δεν προλαβαίνει το οργανωμένο και το σκληρό έγκλημα. Επιβάλονται διαφορετικές αναλύσεις και μέθοδοι. Η κατάσταση ξεφεύγει».

Από την πλευρά του ο Γ. Κουμουτσάκος σε ανάρτησή του σημειώνει: «Αυτή η κατάσταση με το αλλεπάλληλο ξεκαθάρισμα λογαριασμών του οργανωμένου εγκλήματος στους δρόμους των πόλεών μας εξελίσσεται σε μάστιγα. Είμαι βέβαιος ότι η Κυβέρνηση θα κάνει αυτό που πρέπει».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση