GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξεκίνησε η αποστολή συγχαρητηρίων στον Άσαντ...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας Οι ΗΠΑ κι η Ευρωπαϊκή Ένωση του 4ου Ράιχ... θρηνούν την ήττα της " αραβικής άνοιξης " στη...


Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Οι ΗΠΑ κι η Ευρωπαϊκή Ένωση του 4ου Ράιχ... θρηνούν την ήττα της "αραβικής άνοιξης" στη...

Συρία των Σελευκιδών του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Χωρίς καμία επιρροή στον ΟΗΕ κι έχοντας απέναντί τους τον αντιιμπεριαλιστικό άξονα της Αντίστασης, που οικοδομείται με ταχείς ρυθμούς, για πρώτη φορά δεν μιλούν για "εκλογική νοθεία", όπως σε όλες τις μέχρι σήμερα πολιτικές απέναντι στους ανυπότακτους λαούς. Πως άλλωστε να ειπωθεί η λέξη "καλπονοθεία", όταν σ' ολόκληρη τη Συριακή γη υπάρχει ένα μόνιμο λαϊκό πανηγύρι. Ο λαός μεθυσμένος από τη Νίκη... σε κάθε πόλη, χωριό και κωμόπολη... σε μια λαϊκή γιορτή!

Στον 11ο χρόνο πολέμου, από τη χυδαιότερη ιμπεριαλιστική επίθεση όλων των εποχών, με 400.000 Μάρτυρες στο βωμό της υπεράσπισης της Πατρίδας, 14 εκατομμύρια Σύροι πολίτες πήραν μέρος σε μια γιορτή Δημοκρατίας!

Σχετικά:

* Η ντροπή να 'σαι Έλληνας! Ηχηρό χαστούκι στους ιμπεριαλιστές και... στον Δένδια!

* "Ο θρίαμβος του Συριακού λαού κατά της τρομοκρατίας του ΝΑΤΟ, της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της δημοσιογραφικής πορνείας..."

* "Όσα κρύβουν όλα τα ΜΜΕ: Προεδρικές εκλογές στη Συρία... Mάθημα Δημοκρατίας!"

Τα πρώτα συγχαρητήρια μηνύματα φθάνουν κιόλας σήμερα, μόλις ανακοινώθηκαν τα εκλογικά αποτελέσματα:

Πρόεδρος της Κούβας Μιγκέλ Ντίας-Κανέλ
«Η Κούβα συγχαίρει τον πρόεδρο της Συρίας Μπασάρ Αλ Άσαντ για την επανεκλογή του.
Επιβεβαιώνουμε τη βαθιά Φιλία και Αλληλεγγύη μεταξύ των λαών και των κυβερνήσεών μας.
»
Miguel Díaz-Canel Bermúdez

«Ο Πρόεδρος Nicolas Maduro, εξ ονόματος του λαού και της κυβέρνησης της Βενεζουέλας, συγχαίρει το λαό της Συρίας για την υποδειγματική Ημέρα Δημοκρατίας της 26ης Μάη.
Ο αναμφισβήτητος θρίαμβος του αδελφού προέδρου Μπασάρ Αλ Άσαντ είναι η νίκη της Ειρήνης και της Εθνικής Κυριαρχίας.
»
El Presidente Nicolas Maduro

Ο Πρόεδρος του Ιράν Dr. Rouhani: «Εκφράζω την ικανοποίησή μου για την εμφάνιση αυτού του σημαντικού και εμπνευσμένου γεγονότος γεγονότος, που είναι σύμφωνο με τη δημοκρατία. Συγχαίρω ολόψυχα αυτήν τη νίκη του Συριακού έθνους. Δείχνει τόσο την εμπιστοσύνη αυτού του έθνους στον Πρόεδρο Άσαντ, όσο και τη βούλησή τους για πρόοδο προς τη σταθερότητα, την ασφάλεια και την εθνική αλληλεγγύη. Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι στηριζόμενος στο ευρύ όραμα της τιμής σας, η Συρία θα ανοίξει το δρόμο της προς την ειρήνη, τη σταθερότητα, την εθνική ενότητα και την ανοικοδόμηση της συριακής οικονομίας.»

«Βλαντιμίρ Πούτιν, Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας

Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας επιβεβαίωσαν την εμπιστοσύνη των συμπολιτών σας στην πορεία υπό την ηγεσία σας, για την ταχύτερη δυνατή σταθεροποίηση της κατάστασης στη Συρία.»

Zhao Lijian, εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Κίνας: «Ευχές στον Πρόεδρο Άσαντ... Η Κίνα και η Συρία είναι παραδοσιακοί καλοί φίλοι. Η Κίνα υποστηρίζει σθεναρά τη Συρία για τη διαφύλαξη της Κυριαρχίας, της Ανεξαρτησίας και της εδαφικής της ακεραιότητας.»


«Η Χεζμπολάχ του Λιβάνου συγχαίρει τον Πρόεδρο της Συρίας Μπασάρ Aλ Άσαντ για την τέταρτη θητεία του. Ελπίζουμε ότι τα επόμενα χρόνια θα είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τη Συρία να επιστρέψει στο φυσικό και ηγετικό της ρόλο παγκοσμίως και περιφερειακά.»


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση