GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΕΑ ΒΟΜΒΑ από τον Πομπέο: ''Η πανδημία ξεκίνησε από την Γιουχάν. Θα ξανασυμβεί''!

Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο, δήλωσε ότι τα στοιχεία δείχνουν ότι ο κοροναϊός προήλθε από το εργαστήριο της πόλης Γουχάν...



Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο, δήλωσε ότι τα στοιχεία δείχνουν ότι ο κοροναϊός προήλθε από το εργαστήριο της πόλης Γουχάν στην Κίνα. Πρόσθεσε επίσης ότι ο κίνδυνος βιολογικών όπλων και βιοτρομοκρατικών ενεργειών από την περιοχή είναι «πολύ πραγματικός».

Ο Πομπέο είπε στο Fox News ότι το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα «συγκάλυψε» το ζήτημα του COVID-19 και ότι τα στοιχεία συνεχίζουν να αυξάνονται, παρά τις προσπάθειές τους να αρνηθούν την πρόσβαση στο Ινστιτούτο ιολογίας του Γουχάν.

«Εργαστήκαμε για να πάρουμε κάθε αποδεικτικό στοιχείο που μπορούσαμε, προσπαθήσαμε να το παραδώσουμε στο CDC, προσπαθήσαμε να συνεργαστούμε με τους Κινέζους. το κάλυψαν τρομερά », είπε ο Πομπέο. Είπε ότι ο συνδυασμός περιστατικών στοιχείων και η έντονη προσπάθεια της Κίνας να αρνηθεί οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το εργαστήριο τους, υποδηλώνει ότι ο ιός προήλθε από αυτό το εργαστήριο.

«Ο κίνδυνος να συμβεί κάτι τέτοιο ξανά από αυτό το εργαστήριο ή άλλο κινεζικό εργαστήριο είναι πολύ πραγματικός», δήλωσε ο Πομπέο. Ο Πομπέο προειδοποίησε επίσης ότι παρόμοια σενάρια θα μπορούσαν να συμβούν στο μέλλον, επισημαίνοντας την πιθανότητα βιολογικού πολέμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση