GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ιατροδικαστής Μ. Ματσάκης: «Οι εμβολιασμένοι και νοσούν και μεταδίδουν τον ιό...»

John Kapsimalis   Ιατροδικαστής Μ. Ματσάκης: «Οι Εμβολιασμένοι και Νοσούν και Μεταδίδουν τον Ιό […] Μαυρίστε το Κόμμα Εξουσίας και τα Κόμματ...


John Kapsimalis 
Ιατροδικαστής Μ. Ματσάκης: «Οι Εμβολιασμένοι και Νοσούν και Μεταδίδουν τον Ιό […] Μαυρίστε το Κόμμα Εξουσίας και τα Κόμματα που τους Δίνουν το Δικαίωμα να Λειτουργούν Δικτακτορικά» 
Με το πέρασμα του χρόνου ξεσκεπάζεται χωρίς αμφιβολίες το αφήγημα της αποτελεσματικότητας των εμβολίων και τα περιοριστικά, (άμετρα) μέτρα που “συνοδεύουν” την επιδημία δείχνοντας ότι ίσως ο λόγος και ο τρόπος ύπαρξης και εφαρμογής τους να δείχνει διαφορετικό σκοπό από τον περιορισμό του κορονοϊού.
Η φωνές που αντιλαμβάνονται και δεν φοβούνται πλέον να αντικρύσουν την πραγματικότητα και να πούνε την αλήθεια πληθαίνουν, αυτή την φορά με τον Κύπριο Ιατροδικαστή κ. Μάριο Ματσάκη ο οποίος εμφανώς απηυδισμένος από την, επικίνδυνη για την υγεία και παράνομη για τα ανθρώπινα δικαιώματα, εφαρμογή περιοριστικών μέτρων για την αντιμετώπιση της επιδημίας, καλεί τον Κυπριακό λαό να μαυρίσει στις επερχόμενες εκλογές, το κόμμα εξουσίας και όποια άλλα κόμματα του δίνουν το δικαίωμα να λειτουργεί δικτατορικά, δημοσιεύοντας την κάτωθι επιστολή με τίτλο: «Οι Εμβολιασμένοι και Νοσούν και Μεταδίδουν το Ιό!»
Διαβάστε την επιστολή του Ιατροδικαστή Μ.Ματσάκη:
ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΟΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΤΟΝ ΙΟ !
Εδώ και πολλές βδομάδες/μήνες, δηλώνω ότι, οι εμβολιασμένοι προσβάλλονται από τον κορονοϊό, ΝΟΣΟΥΝ και ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ σε άλλους τον ιό.
Αυτό είναι ΙΑΤΡΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.
Το υπουργείο και οι εξαρτώμενοι από αυτό “Επιδημιολόγοι” συμβουλάτορες του, έντεχνα προσπαθούν να αποκρύψουν αυτή την αλήθεια.
Σήμερα το πρωί, στο πρωινό δρομολόγιο του ΡΙΚ, ο διευθυντής των Νοσοκομείων Λεμεσού και Πάφου, κ. Νικολάου δήλωσε ξεκάθαρα ότι οι εμβολιασμένοι νοσούν.
Μάλιστα όπως είπε, ο ίδιος νόσησε ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ.
Και συνέχισε λέγοντας ότι κατά τη διάρκεια της νόσησης του ΗΤΑΝ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΙΟΥ.
Γι’ αυτό και λάμβανε προληπτικά μέτρα.
Και ερωτώ: Γιατί οι ΜΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ νοσούντες μπαίνουν σε καραντίνα, ενώ οι ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΝΟΣΟΥΝΤΕΣ ( π.χ. οι ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ που ΠΙΘΑΝΟΝ να ΝΟΣΟΥΝ αλλά με ελαφρά συμπτώματα) όχι;
ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΙΚΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ
ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ.
ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ.
ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΑ.
ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ !
Μ.Ματσάκης
Ιατροδικαστής
11/5/21
Δείτε την ανάρτηση του Ιατροδικαστή κ. Μ.Ματσάκη:
https://web.facebook.com/permalink.php?story_fbid=310533690750943&id=100053829442677
https://tgnews.gr/%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%B4.../

1 σχόλιο

  1. Σωστά τα λέει ο κ. Ματσάκης. Εντελώς παράλογες είναι οι σκέψεις για προνόμια στους εμβολιασμένους, ένα από τα οποία να μη φορούν μάσκα. Πρόκειται για αδικαιολόγητο μέτρο που θα αυξήσει τους κινδύνους και θα επιτρέψει και σε πολλούς άλλους να μη φορούν τη μάσκα (άντε να ζητάς πιστοποιητικά σε κάθε έναν).
    Η Επιτροπή των ειδικών και η Κυβέρνηση έχουν αποτύχει. 6 μήνες λοκντάουν και τα κρούσματα στα ύψη. Ο τουρισμός μας μάρανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση