GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ και χωρίς μάσκα! Η ΠΑΓΩΝΗ (μετά τον Γώγο) το ...τερμάτισε!

Έχουμε Πάσχα, η εστίαση άνοιξε και η ΕΡΤ διοργάνωσε ένα μικρό γλέντι στον κήπο του ραδιομεγάρου με αρκετούς καλεσμένους. Την παράσταση, όμως...


Έχουμε Πάσχα, η εστίαση άνοιξε και η ΕΡΤ διοργάνωσε ένα μικρό γλέντι στον κήπο του ραδιομεγάρου με αρκετούς καλεσμένους. Την παράσταση, όμως, έκλεψε η Ματίνα Παγώνη με το ιδιαίτερα εκκεντρικό λουκ της σε τόνους μπλε ελεκτρίκ.

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ έχει απασχολήσει και στο παρελθόν με το ιδιαίτερο στυλ της, κερδίζοντας πολλούς υποστηρικτές με την αγάπη της για τη μόδα και με το πόσο ακομπλεξάριστη είναι.

Το ίδιο έκανε και σήμερα με τα χαρακτηριστικά μπλε γυαλιά της, απολαμβάνοντας την μπιρίτσα της στον κήπο του ραδιομεγάρου.

«Φάσιο άικο»
Φυσικά, η εμφάνιση αυτή ήταν αρκετή για να «λυγίσει» το Twitter. Όλοι είχαν κάτι να πουν για το ντύσιμο της κ. Παγώνη: άλλοι με χιούμορ και σκωπτική διάθεση, άλλοι (οι λιγότεροι) με εκτίμηση για την στιλιστική τόλμη της.

Και κριτική
Αρκετοί πάντως ήταν και αυτοί που επέκριναν το γλέντι στον κήπο της ΕΡΤ, καθώς η κ. Παγώνη και οι υπόλοιποι καλεσμένοι δεν φορούσαν μάσκες. Κάποιοι κατηγόρησαν τη Ματίνα Παγώνη για υπερβολική χαλαρότητα σε τόσους δύσκολους καιρούς

4 σχόλια

  1. Να υπενθυμισω οτι,αυτο το τσιρκο του Μητσοτακη και πολυ ακριβα μας κοστιζει και το θεαμα ειναι θλιβερο.Να προσεχετε λοιπον τι ψωνιζετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μελέτη-σοκ της Pfizer: Οι εμβολιασμένοι όντως μολύνουν τους μη εμβολιασμένους γύρω τους με την ουσία του…ΕΜΒΟΛΙΟΥ και ΟΧΙ με την δήθεν περαιτέρω «διάδοση» του ιού-φάντασμα!!!


    .

    ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΟΣΟ ΑΣΧΗΜΗ που εδώ, σε αυτό το μικρό κείμενο, προειδοποιεί ότι οι μη εμβολιασμένοι άνδρες που έχουν εκτεθεί σε μια γυναίκα που εμβολιάστηκε θα μεταδώσουν ό, τι υπάρχει στο εμβόλιο σε μια άλλη γυναίκα…!!!

    Ακόμα και το σχετικά μικρό τμήμα του εγγράφου που έχω παραθέσει εδώ λέει ότι το εμβόλιο προκαλεί αυθόρμητες αμβλώσεις και αναπαραγωγικά προβλήματα όταν τα μη εμβολιασμένα άτομα εκτίθενται σε εμβολιασμένα άτομα και ότι το μητρικό γάλα από μια εμβολιασμένη μαμά μπορεί να βλάψει το βρέφος. Και αν κάποιος δεν το πιστεύει, κάντε κλικ στον σύνδεσμο (εδώ) και περιηγηθείτε σε αυτό το τεράστιο και σκόπιμα περίπλοκο έγγραφο.

    Αυτό είναι αλήθεια, κόσμε! Το μπόλι είναι όντως το «βὄλι» που…ΣΚΟΤΩΝΕΙ!!!

    Μην αφήσετε τους εμβολιασμένους να έρθουν οπουδήποτε κοντά σας!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ!!!

    Εδώ είναι το λινκ ολόκληρου του εγγράφου 146 σελιδών >> https://media.tghn.org/medialibrary/2020/11/C4591001_Clinical_Protocol_Nov2020_Pfizer_BioNTech.pdf

    Τώρα, επειδή το εν λόγω έγγραφο της Φάιζερ είναι αρκετά εκτενές, θα σας παράσχουμε τώρα συνοπτικά μερικές άλλες κρίσιμες λεπτομέρειες για όλα αυτά, και παρακάτω σας έχουμε ἤδη παράσχει ολόκληρο το αρχικό αγγλικό κείμενο με όλους τους σχετικούς επιστημονικές όρους στα Αγγλικά, κτλ., για του λίγου του αληθές…

    .



    http://greeknewsondemand.com/2021/04/30/%ce%bc%ce%b5%ce%bb%ce%ad%cf%84%ce%b7-%cf%83%ce%bf%ce%ba-%cf%84%ce%b7%cf%82-pfizer-%ce%bf%ce%b9-%ce%b5%ce%bc%ce%b2%ce%bf%ce%bb%ce%b9%ce%b1%cf%83%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%cf%8c%ce%bd%cf%84%cf%89/

    ………………
    Εδώ είναι το λινκ ολόκληρου του εγγράφου 146 σελιδών . ΠΡΟΣ ΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΓΛΟΜΑΘΕΙΣ….
    https://media.tghn.org/medialibrary/2020/11/C4591001_Clinical_Protocol_Nov2020_Pfizer_BioNTech.pdf

    .
    ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ…..
    ΤΟ ΆΓΙΟ ΦΩΣ ΝΑ ΦΈΡΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΓΑΛΛΊΑΣΗ ΨΥΧΗΣ,
    ΥΓΕΙΆ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΎΝΑΜΗ.
    ΨΗΛΆ ΤΟ ΚΕΦΆΛΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…


    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πράγματι τα εμβόλια δεν κάνουν καλό,γιαυτό κάθε πρωί να κάνετε το σταυρό σας τρείς βολές και να λέτε και τρία πατερημά, κανοντας τρεις βολές φτου,φτου,φτου.Το βράδυ να ξαναλέτε τρια πατερημά και να λιβανιζετε τρεις βολές στον αγέρα για να φευγει ο κωλονοιός .Προσοχή οταν φιλάτε το χέρι παπά να φυλάτε την απ οξω μεριά γιατι απομεσα μπορει νωρίτερα να εχει πιάσει το εργαλείο του και να κινδυνεψετε να μείνουτε εγκυος!Σωτήριον ετος 390 μ.χ.

      Διαγραφή
  3. Αγαπητε κυριε γεο γεο και βαγκεο,η επιστημονικη σας αναλυση στα περι των εμβολιων,με προβληματισε τα μαλα.Μαλλον θα το θεσω σε συζητηση στον συλλογο επαιοντων του Δρομοκαιτειου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση