GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ! Συνάντηση του Τσαβούσογλου με Μητσοτάκη και Δένδια...

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα έχει συνάντηση με τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, τη Δευτέρα 31 Μαΐου. Η συνάντ...


Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα έχει συνάντηση με τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, τη Δευτέρα 31 Μαΐου. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 10.30 το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου.  

Όπως επιβεβαιώθηκε λίγο νωρίτερα, ο κ. Τσαβούσογλου θα έχει συνάντηση την ίδια ημέρα στην Αθήνα με τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια. Η συνάντηση των δύο υπουργών Εξωτερικών είναι προγραμματισμένη για το μεσημέρι.

Οι συνομιλίες των κ.κ. Δένδια και Τσαβούσογλου, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών, θα εστιαστούν στις διμερείς σχέσεις, καθώς και στις περιφερειακές και διεθνείς εξελίξεις.

Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές, τις οποίες επικαλείται το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο υπουργός Εξωτερικών αναμένεται να παραθέσει ανεπίσημο δείπνο στον Τούρκο ομόλογο του την Κυριακή 30 Μαΐου.

Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών αναμένεται νωρίτερα την Κυριακή να πραγματοποιήσει ιδιωτική επίσκεψη στην Κομοτηνή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση