GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΣΥΡΡΑΞΗ! Νέο μέτωπο στη Δυτική Όχθη...

Συνεχίζονται οι συγκρούσεις μεταξύ ισραηλινών στρατιωτών και Παλαιστινίων, με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης να αναφέρουν πως το σκηνικό της σύρρ...


Συνεχίζονται οι συγκρούσεις μεταξύ ισραηλινών στρατιωτών και Παλαιστινίων, με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης να αναφέρουν πως το σκηνικό της σύρραξης μεταφέρθηκε και στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό του παλαιστινιακού υπουργείου Υγείας, τουλάχιστον έντεκα Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν.

Οι περισσότεροι Παλαιστίνιοι έχασαν τη ζωή τους από πραγματικά πυρά του ισραηλινού στρατού, κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων που εξελίχθηκαν σε συγκρούσεις, σε διάφορες περιοχές της Δυτικής Όχθης, ανέφερε το υπουργείο Υγείας, κάνοντας λόγο για περίπου 1.334 τραυματίες.

Ισραηλινές δυνάμεις συλλαμβάνουν με τη βία Παλαιστίνιους

Ο Mohammed el-Kurd, συγγραφέας από την κατεχόμενη Ανατολική Ιερουσαλήμ, δημοσίευσε βίντεο στο Twitter που δείχνουν τις δυνάμεις του Ισραήλ να συλλαμβάνουν με τη βία Παλαιστίνιους.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση