GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΤΟΝ ΕΒΔΟΜΟ ΟΡΟΦΟ! Διέρρηξαν το γραφείο του Ευκλ. Τσακαλώτου...

Άγνωστοι «μπούκαραν» στο γραφείο του Ευκλείδη Τσακαλώτο σήμερα (5/5) το πρωί και «σήκωσαν» υπολογιστές και σημαντικά έγγραφα. Οι διαρρήκτες ...


Άγνωστοι «μπούκαραν» στο γραφείο του Ευκλείδη Τσακαλώτο σήμερα (5/5) το πρωί και «σήκωσαν» υπολογιστές και σημαντικά έγγραφα.

Οι διαρρήκτες κατάφεραν και σκαρφάλωσαν μέχρι τον 7ο όροφο και μπήκαν στο γραφείο αφού έκαναν μια τρύπα στον εξωτερικό τοίχο. Στη συνέχεια, έφυγαν από την πόρτα ασφαλείας, αφού την έσπασαν από μέσα.

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών, πάντως, δήλωσε απτόητος από το ατυχές αυτό συμβάν.Σε ανάρτησή του στο Facebook ο κ. Τσακαλώτος αναφέρει:

«Σήμερα το πρωί, μπαίνοντας στο γραφείο με τους συνεργάτες μου αντικρίσαμε αυτήν την εικόνα. Οι διαρρήκτες αφού σκαρφάλωσαν στον 7ο όροφο, έσπασαν τον εξωτερικό τοίχο, ανακάτεψαν τα έγγραφα και αφαίρεσαν τους υπολογιστές μας.
Προφανώς δεν είναι ακόμη γνωστά τα κίνητρα τους και όλα είναι πιθανά. Έχουν φυσικά γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την εξακρίβωση της ταυτότητας των δραστών και των στόχων τους.




Τίποτα και κανένας δεν θα μας τρομοκρατήσει, τίποτα και κανένας δεν θα μας φιμώσει, τίποτα και κανένας δεν θα μας σταματήσει. Και ας ψάξουν όσο θέλουν αυτά που αφαίρεσαν αν αυτός ήταν ο στόχος τους. Δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε.
Το πολύ πολύ να μάθουν κάποια οικονομικά».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση