GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΝΗΣΥΧΙΑ! 25-27 περιστατικά μυοκαρδίτιδας (μετά από mRNA εμβόλια) και στην Ελλάδα...

Τι ισχύει για τα περιστατικά μυοκαρδίτιδας μετά τον εμβολιασμό με mRNA εμβόλια στην Ελλάδα; Στην Πάτρα μια νέα κοπέλα εμφάνισε σοβαρότερη μυ...


Τι ισχύει για τα περιστατικά μυοκαρδίτιδας μετά τον εμβολιασμό με mRNA εμβόλια στην Ελλάδα; Στην Πάτρα μια νέα κοπέλα εμφάνισε σοβαρότερη μυοκαρδίτιδα προκαλώντας ανησυχία, ωστόσο, μέχρι στιγμής φαίνεται πως τα υπόλοιπα περιστατικά που διερευνώνται είναι ήπια. 

Περί τα 25 με 27 περιστατικά μυοκαρδίτιδας – περικαρδίτιδας σε εμβολιασμένους με mRNA σκεύασμα έχουν καταγραφεί στην Ελλάδα, χωρίς ωστόσο να είναι ξεκάθαρο εάν σχετίζονται με τον εμβολιασμό, τόνισε η Βάνα Παπαευαγγέλου μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων και καθηγήτρια Παιδιατρικής.

Σημείωσε ακόμη ότι τα περιστατικά αυτά, αφορούν μεγάλους ανθρώπους ενώ τα περιστατικά που έχουν καταγραφεί κυρίως το Ισραήλ αφορούν νέα άτομα ηλικίας από 18 έως 24 ετών.


Η κ. Παπαευαγγέλλου, πρόσθεσε επίσης, στον Σκάι, ότι τα περιστατικά μυοκαρδίτιδας μετά τον εμβολιασμό με Pfizer είναι ήπια, και δεν αφήνουν κάποιο κατάλοιπο. Για το εμβόλιο της AstraZeneca σχολίασε ότι δεν έχουν αλλάξει καθόλου τα επιστημονικά δεδομένα ως προς το σκεύασμα και ότι παραμένει εξαιρετικό και αποτελεσματικό εμβόλιο κατά του κοροναϊού. Κάλεσε όσους έχουν προγραμματίσει δεύτερη δόση με AstraZeneca να σπεύσουν να εμβολιαστούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση