GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΕΟ ΘΥΜΑ! Πέθανε (ξαφνικά) 60χρονη μετά από τον εμβολιασμό της στην Κομοτηνή...

Ξημερώματα Δευτέρας έφυγε από τη ζωή μια 60χρονη γυναίκα στην Κομοτηνή, η οποία, δύο ημέρες νωρίτερα, είχε κάνει τη δεύτερη δόση του εμβολίο...


Ξημερώματα Δευτέρας έφυγε από τη ζωή μια 60χρονη γυναίκα στην Κομοτηνή, η οποία, δύο ημέρες νωρίτερα, είχε κάνει τη δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού με AstraZeneca. 

Η γυναίκα, που πέθανε στο σπίτι της, νωρίτερα φέρεται πως είχε αισθανθεί αδιαθεσία. Σύμφωνα με πληροφορίες του xronos.gr, ο σύζυγός της κάλεσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο ήδη η άτυχη γυναίκα δεν είχε πια τις αισθήσεις της. Ο θάνατός της διαπιστώθηκε στο Νοσοκομείο Κομοτηνής, ενώ, όσον αφορά σε τυχόν υποκείμενα νοσήματα, η μόνη πληροφορία είναι πως έπαιρνε χάπια για τη χοληστερίνη.

Σύμφωνα, επίσης, με πηγές του xronos.gr, το Σάββατο η 60χρονη είχε κάνει τη δεύτερη δόση του εμβολίου της AstraZeneca στο Κέντρο Υγείας Ιάσμου. Αύριο, Τρίτη 1η Ιουνίου, αναμένεται η νεκροψία – νεκροτομή, προκειμένου να αποσαφηνιστούν τα αίτια του θανάτου της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση