GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ! Το «αποχαιρετιστήριο» βίντεο του Τσαβούσογλου από την επίσκεψή του στην Ελλάδα...

Με ένα βίντεο διάρκειας ενός λεπτού και 39 δευτερολέπτων ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, «αποχαιρέτησε» την Ελλάδα μετά...


Με ένα βίντεο διάρκειας ενός λεπτού και 39 δευτερολέπτων ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, «αποχαιρέτησε» την Ελλάδα μετά τη διήμερη επίσκεψή του.  


Το βίντεο, το οποίο έχει υπότιτλους στα αγγλικά και τον ίδιο αφηγητή -φυσικά- στην τουρκική γλώσσα, στο μεγαλύτερο μέρος του έχει πλάνα από την «ιδιωτική» του επίσκεψη στην Θράκη την Κυριακή 30/05/2021.

Ωστόσο, το βίντεο περιλαμβάνει και πλάνα από την επίσκεψη στην Αθήνα και τη συνάντησή του με τον Ελληνα ομόλογό του, Νίκο Δένδια, αλλά και με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο Τσαβούσογλου, μεταξύ άλλων, λέει πόσο χαρούμενος είναι που επισκέπτεται την χώρα μας μετά από 5 χρόνια και ευχαριστεί προσωπικά τον Ελληνα υπουργό Εξωτερικών για την πρόσκληση.

Δείτε το βίντεο 


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση