GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ποσοστά τηλεθέασης για τον Στέφανο Τσιτσιπά...

Πρωτοφανή ποσοστά τηλεθέασης κατέγραψε ο μεγάλος τελικός του Ρολάν Γκαρός, στον οποίο αγωνίστηκε ο κορυφαίος Έλληνας πρωταθλητής Στέφανος Τσ...


Πρωτοφανή ποσοστά τηλεθέασης κατέγραψε ο μεγάλος τελικός του Ρολάν Γκαρός, στον οποίο αγωνίστηκε ο κορυφαίος Έλληνας πρωταθλητής Στέφανος Τσιτσιπάς.  

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το πρώτο κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης, στις τέσσερις ώρες που διήρκησε το ματς, σημείωσε από 28,6% μέχρι 48,7%, με μέσο όρο τηλεθέασης 41%. Τα υψηλά ποσοστά εκτίναξαν τον μέσο όρο της ημέρας στο 17,8%, τοποθετώντας την ΕΡΤ1 στην πρώτη θέση στους πίνακες τηλεθέασης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η τηλεθέαση άγγιξε το 48,7% πριν από τη λήξη του αγώνα, ενώ το κρίσιμο 15λεπτο στο τελευταίο γκέιμ, η τηλεθέαση εκτοξεύτηκε στο 57%, στο αντρικό κοινό.

Όπως τονίζεται, στα υψηλά νούμερα τηλεθέασης δεν περιλαμβάνονται αυτά της ERTFLIX. Η ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ έσπασε κάθε ρεκόρ επισκέψεων από την έναρξη λειτουργίας του, τον Απρίλιο του 2019. Τον αγώνα παρακολούθησαν 447.564 θεατές, με τους μισούς (221.000), να παρακολουθούν τον τελικό του Ρολάν Γκαρός μέσα από κινητά και tablets.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση