GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΙΠΛΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ! Κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού ο Νόβακ Τζόκοβιτς...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο.   Σε έναν εκπληκτικό αγώνα με τον Στέφανο Τσιτσιπά ο Νόβακ Τζόκοβιτς κατέκτησε το Roland Garros. Ο Σέρβος πρωταθλη...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο.  

Σε έναν εκπληκτικό αγώνα με τον Στέφανο Τσιτσιπά ο Νόβακ Τζόκοβιτς κατέκτησε το Roland Garros.

Ο Σέρβος πρωταθλητής όμως δεν είναι μόνο κορυφαίος τενίστας. Όπως αποκαλύπτει ο Γιώργος Βιδάκης μεγάλωσε παλικαρίσια στη Σερβία την εποχή των βομβαρδισμών του Βελιγραδίου και σήμερα έχει το Ίδρυμα Νόβακ Τζοκοβιτς το οποίο στο επίκεντρο του έχει τα παιδιά τα οποία βοηθάει γενναιόδωρα.

Ο χαρακτήρας του φαίνεται και από κάτι άλλο. Ο Νόβακ Τζόκοβιτς είναι ξεκάθαρος και για το εμβόλιο κατά του covid-19. 

Ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο μετά από την πρόκριση του στους "4" στο Serbian Open, στα τέλη Απριλίου, είχε μιλήσει για την πανδημία και σημείωσε για άλλη μια φορά πως το εμβόλιο είναι προσωπική επιλογή και δεν μπορεί να γίνει υποχρεωτικό. 

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ήταν από την αρχή κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού ενώ το καλοκαίρι του 2020 στην Κροατία είχε προσβληθεί από τον covid-19 και εκείνος και η σύζυγος του Γιέλενα.

«Δεν νομίζω ότι θα φτάσουμε σε σημείο να γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός των αθλητών. Ελπίζω να μην γίνει ποτέ αυτό, γιατί πάντα πίστευα και συνεχίζω να πιστεύω, στο δικαίωμα της επιλογής.
Αν εμβολιαστώ, θα το κρατήσω για τον εαυτό μου. Είναι προσωπική επιλογή και δεν θέλω να μπω στο παιχνίδι με αυτούς που είναι υπέρ ή με αυτούς που είναι κατά των εμβολίων για τον covid-19.
Δυστυχώς, τα media δημιουργούν αυτό το παιχνίδι τις τελευταίες μέρες. Δεν θέλω να μπω σε καμία από τις δυο ομάδες. Δεν είμαι ούτε υπέρ, ούτε κατά και δεν πρόκειται να απαντήσω αν εμβολιάστηκα ή αν θα εμβολιαστώ. Θέλω να το σεβαστούν όλοι αυτό»,
είπε ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

1 σχόλιο

  1. Πού να πάρετε ένα αξιόπιστο δάνειο;

    Η απόκτηση νόμιμης πιστωτικής εταιρείας ήταν πάντα ένα μεγάλο πρόβλημα. Σε πελάτες που έχουν οικονομικά προβλήματα και χρειάζονται λύση για αυτό. Το ζήτημα της πίστωσης και των προπληρωμών είναι κάτι που οι πελάτες ανησυχούν πάντα όταν αναζητούν δάνειο από νόμιμο δανειστή. Ωστόσο, κάναμε αυτήν τη διαφορά στον κλάδο δανεισμού με την εταιρεία HILLTOP FINANCE. (hilltopfinancefirm@gmail.com)

    Γιατί πρέπει να λάβω δάνειο από τη HILLTOP;

    Εδώ στο HILLTOP προσπαθούμε να είμαστε η καλύτερη διαδικτυακή εταιρεία δανείων όσον αφορά τις υπηρεσίες και την ικανοποίηση των πελατών μας. Προσφέρουμε ακάλυπά δάνεια στο 90% των αιτούντων μας
    - με επιτόκιο τόσο χαμηλό όσο 3%
    - χωρίς απαίτηση πιστοληπτικής ικανότητας
    - απαιτούνται πολύ λίγα χαρτιά
    - η προγραμματισμένη ημερομηνία αποπληρωμής είναι ελαστική
    - εκταμίευση δανείου μεταξύ 24 ωρών εφαρμογής
    - ένα πολύ φιλικό περιβάλλον.

    Πώς μπορώ να λάβω δάνειο από το HILLTOP;

    Προσφέρουμε ακάλυπά δάνεια που κυμαίνονται από 3000 έως 500000 σε USD / EUR / POUND, εξακολουθούν να ισχύουν άλλα ισοδύναμα νομίσματα. Τώρα βιαστείτε και διαλέξτε τη φόρμα αίτησης για να λάβετε αυτό το επιθυμητό δάνειο για την ενοποίηση του τμήματος, τις επιχειρήσεις, τις επισκευές σπιτιών και άλλα σχετικά ζητήματα.

    email: hilltopfinance@protonmail.com

    email: hilltopfinancefirm@gmail.com

    whatsapp: +1 954 417 1149

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση