GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ! Ο αδερφός του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στο πλευρό της μητέρας της Καρολάιν...

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας θυμίζουν οι τελευταίες συγκλονιστικές εξελίξεις που έρχονται να συμπληρώσουν τον επίλογο της υπόθεσης συζυγοκτονίας...


Σκηνές αρχαίας τραγωδίας θυμίζουν οι τελευταίες συγκλονιστικές εξελίξεις που έρχονται να συμπληρώσουν τον επίλογο της υπόθεσης συζυγοκτονίας στα Γλυκά Νερά που άφησε μουδιασμένο όλο το πανελλήνιο. Κοντά στη μητέρα της 20χρονης Κάρολαιν, που δολοφονήθηκε βάναυσα από τον σύζυγό της, ο αδερφός του δράστη και πιλότου, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.  

Ο Φωτης Αναγνωστοπουλος αδερφός του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, του κατ´ομολογίαν δολοφόνου, έχει επιλέξει να βρίσκεται στο νησί που πενθεί για την απώλεια της νεαρής γυναίκας, την Αλόννησο, και στέκεται με στωικότητα στο πλευρό της μητέρας της Κάρολαιν που είναι σοκαρισμένη και απαρηγόρητη μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις.

Μετά το τρισάγιο, στο οποίο ο σύζυγος της αδικοχαμένης Κάρολαιν έπαιξε ακόμη ένα θέατρο στη μητέρα της, αγκαλιάζοντάς την, ο αδερφός του 33χρονου δεν τον ακολούθησε στην Αθήνα, όπου μεταφέρθηκε από τις αστυνομικές αρχές εσπευσμένα για να απολογηθεί ως βασικός ύποπτος στη ΓΑΔΑ.

Η κίνηση του αδερφού, που έμεινε πίσω στην Αλόννησο, συγκλονίζει. Ακόμη και μετά την πολύωρη ανάκριση του 33χρονου, ήθελε να συμπαρασταθεί στη μητέρα της Κάρολαιν, αφήνοντας πίσω τον πιλότο. Κοντά στη μητέρα της 20χρονης, στην Αλόννησο, ο αδερφός του πιλότου με άλλους τέσσερις συγγενείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση