GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΠΙΣΚΕΨΗ Μητσοτάκη στην Αίγυπτο...

Στην Αίγυπτο μεταβαίνει σήμερα  Δευτέρα 21 Ιουνίου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προκειμένου να συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατ...



Στην Αίγυπτο μεταβαίνει σήμερα  Δευτέρα 21 Ιουνίου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προκειμένου να συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Αιγύπτου, Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι και τον πρωθυπουργό της χώρας Μουσταφά Μαντμπουλί. 

Ο πρωθυπουργός θα επισκεφτεί στη συνέχεια την κατοικία του Πρέσβη της Ελλάδας στο Καιρό, όπου θα συναντηθεί με εκπροσώπους της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου ενώ ο Κ. Μητσοτάκης θα μεταβεί και στην Αλεξάνδρεια όπου θα συναντηθεί με τον Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας κ.κ. Θεόδωρο Β', στο Ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο τηυς πόλης.

Ο πρωθυπουργός θα επισκεφτεί το Εθνικό Μουσείο Αλεξανδρείας, τη Βιβλιοθήκη Αλεξανδρείας και το Ελληνικό Τετράγωνο Αλεξανδρείας όπου βρίσκονται, μεταξύ άλλων, η Ελληνική Κοινότητα Αλεξάνδρειας, τα Ελληνικά Σχολεία και το Γενικό Προξενείο της Ελλάδος.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί με εκπροσώπους της Ελληνικής Κοινότητας Αλεξανδρείας.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση