GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Λευτέρη Λαζάρου, είσαι ωραίος και σε ευχαριστούμε...»

Παναγιώτης Αποστολόπουλος Πέρρος   «Παίρνουν αποφάσεις χωρίς να γνωρίζουν και χωρίς να ζητάνε και τη γνώμη μας. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυ...


Παναγιώτης Αποστολόπουλος Πέρρος 
«Παίρνουν αποφάσεις χωρίς να γνωρίζουν και χωρίς να ζητάνε και τη γνώμη μας. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά» 
«Αν δεχτώ εγώ πελάτες στον εξωτερικό χώρο και πιάσει βροχή θα τους διώξω; Μέσα θα τους βάλω να μην βραχούν. Μεγάλο χώρο έχω, ανοιχτά παράθυρα, με όλες τις προδιαγραφές.»
«Δεν πρόκειται να κάνω καμία διάκριση σε εμβολιασμένους και μη. Δεν έχω αυτό το δικαίωμα. Άλλο να προτρέψω με το καλό κάποιον, άλλο να του απαγορεύσω την είσοδο στο μαγαζί ή να τον απολύσω. Αυτά τα πράγματα είναι ανήκουστα. Να αρνηθώ εγώ την είσοδο στο μαγαζί μου ή να απολύσω άνθρωπο για το εμβόλιο;».
Αυτός ο γιος καραβομάγειρα που έχει κατακτήσει τον κόσμο με την μαγειρική του, έχει περισσότερο μυαλό από όλο το υπουργικό συμβούλιο. Εκτός από άριστος επαγγελματίας, είναι ένας ωραίος άνθρωπος.
Με ρωτάτε πώς γίνεται να αντισταθούμε. ΕΤΣΙ. Αν είχαμε πολλούς καλούς και σωστούς ιδιώτες επαγγελματίες και επιχειρηματίες, καμία γελοία κυβέρνηση δεν θα είχε λευκή επιταγή να κάνει ό,τι θέλει. Όταν όμως δεν υπάρχει αγορά και η πλειοψηφία της οικονομίας είναι κρατικοδίαιτη, τότε η χώρα γίνεται έρμαιο του κάθε κακόβουλου τυχοδιώκτη.
Λευτέρη Λαζάρου, είσαι ωραίος και σε ευχαριστούμε.
https://youtu.be/Dp7u85inUzM

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση