GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ: Ο Α. Λοβέρδος προηγείται στην κούρσα για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ...

Η δημοσκόπηση της Opinion Poll ασχολείται σε ξεχωριστό κεφάλαιο με τις διεργασίες στο ΚΙΝΑΛ, όπου με βάση τα συμπεράσματά της αποτυπώνεται η...


Η δημοσκόπηση της Opinion Poll ασχολείται σε ξεχωριστό κεφάλαιο με τις διεργασίες στο ΚΙΝΑΛ, όπου με βάση τα συμπεράσματά της αποτυπώνεται η προτίμηση των ψηφοφόρων του κόμματος και συνολικά αυτών που δηλώνουν πως θα λάβουν μέρος στις εσωκομματικές διαδικασίες για την ανάδειξη νέας ηγεσίας τον προσεχή Νοέμβριου στον Ανδρέα Λοβέρδο.  
  

Αξίζει να σημειωθεί πως η Φώφη Γεννηματά εμφανίζεται στην τρίτη θέση με τον Νίκο Ανδρουλάκη να καταλαμβάνει τη δεύτερη μεταξύ αυτών που έχουν εκφράζει την πρόθεσή τους να θέσουν υποψηφιότητα για την προεδρία του τρίτου κόμματος της σημερινής Βουλής.

Σύμφωνα με τα συμπεράσματα της έρευνας το ΚΙΝΑΛ εμφανίζεται καθηλωμένο δύο χρόνια σε ποσοστά από 6% έως 7% γεγονός που δημιουργεί ρεύμα αλλαγής ως προς την ηγεσίας του κόμματος.

Στη δημοσκόπηση αναφέρεται ότι:

Το 24% αισθάνεται ότι τον ενδιαφέρουν οι εκλογές για την νέα ηγεσία του ΚΙΝΑΛ και σκέφτονται να ψηφίσουν.
Το 26% της κοινής γνώμης, το 55% όσων ψήφισαν ΚΙΝΑΛ και το 40% όσων σκέφτονται να ψηφίσουν στις εσωκομματικές εκλογές θα προτιμούσαν να επανέλθει ο τίτλος του ΠΑΣΟΚ, ενώ το 51% της κοινής γνώμης, το 33% των πρώην ψηφοφόρων και το 37% όσων σκέφτονται να ψηφίσουν θεωρούν ότι η συζήτηση για το όνομα δεν έχει καμια ιδιαίτερη αξία και ουσία.
Το 54% της κοινής γνώμης, το 65% των πρώην ψηφοφόρων του ΚΙΝΑΛ και το 75% όσων σκέφτονται να συμμετέχουν στις εσωκομματικές εκλογές θεωρούν απαραίτητη την αλλαγή της σημερινής ηγεσίας.

 

Σοβαρό προβάδισμα τόσο στην κοινή γνώμη, όσο και στους πρώην ψηφοφόρους του ΚΙΝΑΛ, αλλά και σε όσους σκέφτονται να συμμετέχουν στις εσωκομματικές εκλογές, έχει η υποψηφιότητα του Α. Λοβέρδου με ποσοστά 27.3%, 37.1% και 38.8% αντίστοιχα. Στην κοινή γνώμη δεύτερη έρχεται η Φ. Γεννηματά με 15% και ακολουθούν οι Ν.Ανδρουλάκης με 11.5%, ο Π. Γερουλάνος με 8.7% και ο Χ. Καστανίδης με 6.7%.

Στους πρώην ψηφοφόρους του ΚΙΝΑΛ, στην δεύτερη θέση είναι ο Ν. Ανδρουλάκης με 22% και ακολουθούν Φ. Γεννηματά 19.7%, Π. Γερουλάνος 9.1%, Χ. Καστανίδης 3.8%.
Ανάμεσα σ΄αυτούς που σκέφτονται να συμμετάσχουν στις εκλογές, 2ος έρχεται ο Ν. Ανδρουλάκης με 17.9% και ακολουθούν Φ. Γεννηματά 15.7%, Π. Γερουλάνος 10%, Χ. Καστανίδης 5.9%.
Στην δημοφιλία προηγείται και πάλι ο Α. Λοβέρδος στην κοινή γνώμη με 39.4% και ακολουθούν Ν.Ανδρουλάκης με 37.1%, Φ. Γεννηματά 34.2%, Π.Γερουλάνος με 28.2% και Χ. Καστανίδης.
Μεταξύ των ψηφοφόρων του ΚΙΝΑΛ τα ποσοστά γίνονται Ν. Ανδρουλάκης 69.7%, Α. Λοβέρδος 69%, Φ.Γεννηματά 59.1%, Π. Γερουλάνος 48.5%, Χ.Καστανίδης 33.4%.
Ανάμεσα σ΄ αυτούς που σκέφτονται να συμμετέχουν, η δημοφιλία διαμορφώνεται: Α.Λοβέρδος 58%, Ν.Ανδρουλάκης 54%, Φ.Γεννηματά 42.4%%, Π. Γερουλάνος 38.1%%, Χ.Καστανίδης 28.2%.

1 σχόλιο

  1. Βαλτε λιγο παραπανω στον Λοβερδο,να φοβηθουν τα ζωα να τον ψηφισουν.Τι στο καλο,θελει αριστεια για να γινεις πλυστρα του Χριστοφορακου.Ρωτα και τον Κουλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση